METRO GROUP

Partner profesionalaca

Zaposlenje u kompaniji METRO Srbija

zaposleni4

Ljudi čine posao

Ukoliko ste zainteresovani da svoju profesionalnu karijeru nastavite u METRO Cash&Carry kompaniji, u jednom uspešnom timu, pruža Vam se mogućnost da učite i razvijate svoja znanja isposobnosti. Izbor je Vaš!

METRO je kompanija koja podstiče talenat. Ukoliko posedujete želju za uspehom i entuzijazam u poslu, ukoliko ste pouzdani, spremni za nove izazove i da otkrivate nove stvari, dobro došli ste.
Ukoliko želite da radite u timskom okruženju koje smo stvorili, i imate želju za profesionalnom nadogradnjom, kako bismo našim kupcima pružili usluge koje su kreirane prema najvišim standardima, očekujemo Vašu poslovnu biografiju.

Potrebno je da posedujete zaista pravu želju za uspehom od samog početka. Vašu profesionalnu nadogradnju ostvarićete u  prijatnom okruženju, kroz različite načine profesionalnog usavršavanja.
 
Vizija
METRO će dominirati u Cash & Carry segmentu prodaje na veliko, na globalnoj skali, pomoću jedinstvene poslovne formule koja poboljšava konkurentnost naših kupaca širom sveta.

Poslovni principi
Korporativne vrednosti predstavljaju zajedničke vrednosti o tome šta je značajno i ključno za kompaniju, njeno poslovanje i upravljanje.
Korporativne vrednosti veoma specifično oživljavaju ključna mišljenja kompanije o spektru prihvaćenih modela ponašanja koji se tiču ne samo internih odnosa već i odnosa prema kupcima na jasan, nepogrešiv i pouzdan način.
Vrednosti zbog toga predstavljaju vodič kako da se ponašamo jedni prema drugima i kako da se ponašamo prema kupcima i dobavljačima. Drugim rečima: Svaki postupak koji preduzimamo treba da bude oblikovan ovim vrednostima i u skladu sa njima.

Misija
METRO nudi kvalitetne proizvode i poslovna rešenja po najnižim mogućim cenama.

Samo potpune prijave će biti uzete u razmatranje i samo izabrani kandidati će biti kontaktirani.