Horeca in-store sajam 2022.

METRO Srbija vas poziva da posetite instore HoReCa sajam u našim distributivnim centrima na Vidikovcu, u Zemunu, Krnjači, Novom Sadu, Kragujevcu i u Nišu, u periodu od 13. januara do 23. februara 2022. godine.

U navedenom periodu, u reprezentativnom prostoru u radnjama, koji se nalazi sa desne strane od ulaza za kupce, izložićemo postavke sa rešenjima za profesionalne ugostitelje, sa brojnim artiklima iz asortimana neprehrane, za opremanje vaših kuhinja, barova, letnjih terasa, sala za ručavanje i hotelskih soba. Uz ove postavke predstavićemo vam i brojne novitete iz ponude prehrane iz sveta METRO privatnih robnih marki, razvijenih u skladu sa potrebama profesionalnih kupaca širom sveta i u Srbiji.

HoReCa sajam u METRO radnjama pratiće i tradicionalna HoReCa loyalty ponuda u periodu od 27. januara do 23. februara, u kom ćete moći da za svoje kupovine prikupljate nalepnice i po posebno povoljnim cenama kupite artikle koje smo pripremili za vas!Pozivamo vas da posetite METRO radnje i detaljnije se upoznate sa najnovijim ponudama. Svoj dolazak možete najaviti komercijalisti sa kojim sarađujete, kako bi za vas izdvojili posebno vreme i predstavili vam izložene delove METRO ponude. Takođe, osoblje u našim prodajnim objektima stoji vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.

Dobro došli u METRO!

Stojimo vam na raspolaganju
za sva dodatna pitanja
Kontaktirajte nas