Platforma

Distributivna platforma u Šimanovcima, ili centralni magacin, ima važnu ulogu u našem poslovanju, jer je odgovorna za prijem i dalju distribuciju proizvoda ka našim METRO distributivnim centrima, odnosno radnjama. 

roba na platformi

Na Platformu pristiže roba domaćih i inostranih dobavljača, skladišti se i razvrstava ka našim veleprodajnim objektima.


U zavisnosti od tipa robe, imamo dve platforme za prijem robe:

roba na platformi

„DRY“ platforma - ambijentalni režim

U okviru koje primamo robu koja ne zahteva čuvanje na niskim temperaturama i na kojoj skladištimo prehrambene i neprehrambene proizvode poput slatkiša, konzervi, osnovih namirnica, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kozmetike i kućne hemije, kućnog i kancelarijskog nameštaja, sezonsku, kuhinjsku i tehnološku opremu.
voće na platformi

"FRESH" platforma - temperaturni režim

U okviru koje i skladištimo robu koja se čuva na niskim temperaurama i to su prehrambene namirnice, poput voća i povrća, svežeg mesa i ribe, dubokosmrznutih, mlečnih, pekarskih proizvoda i delikatese.

Platformu vodi naš tim lider, uz podršku svojih zamenika, kojima je zajednički cilj da se roba primi, obradi, sortira i dalje prosledi, poštujući prethodno dogovorene rokove.

Magacioneri su tu da vrše prijem – pregledaju i vrše kontrolu količine isporučene robe, njene ispravnosti, i ispravnosti deklaracija i roka, vrše evidenciju i knjiženje robe, dok je na operaterima na platformi da pregledaju i kontrolišu otpremnice, stavljaju robu za METRO radnje na stanje, staraju se da su sve porudžbenice zatvorene, i obaveštavaju dalje naše radnje o planiranoj isporuci za naredni dan.  

Tačnost, posvećenost, precizna komunikacija i timski rad su neophodni za uspešnu radnu atmosferu pri prijemu robe, i zahvaljujući ovima se naša roba već sutradan nalazi u METRO radnjama, i dostupna je našim kupcima.

zainteresovan si za posao u METRO-u?
Uvek možeš da se prijaviš za poziciju koja te interesuje i tako postaneš deo naše baze kandidata, a mi ćemo te kontaktirati u skladu sa tvojom prijavom. 
Prijavi se