posao u distributivnom centru

METRO Srbija “Šampion nezavisnog poslovanja” sarađuje i podržava preduzetnike širom sveta.
Mi smo veletrgovina i naš fokus je na profesionalnim kupcima, ali istovremeno uslužujemo i ljubitelje hrane koji žele da se snabdevaju kod nas. To podrazumeva da su naši objekti velikog formata, da nudimo oko 20.000 proizvoda u različitim, najčešće velikim pakovanjima, koja su izložena na policama, ali i na paletnim mestima u radnji.

zaposleni u Metrou

METRO radnje, odnosno distributivni centri, su organizovane na sličan način, imaju ista odeljenja i približno isti raspored.

Na svakom odeljenju rade kolege kojima je osnovni cilj da svakom kupcu omoguće prijatnu i uspešnu kupovinu, jer je njihov uspeh naš posao.

Kako bi iskustvo kupovine u našim objektima uvek bilo na najvišem nivou, zaposleni imaju jasna zaduženja i zadatke.

naše radnje imaju brojna odeljenja

Ulaz za kupce, Neprehrana, Deterdženti i kozmetika, Osnovne namirnice, Slatkiši, Piće, Voće i Povrće, Suhomesnati proizvodi, Mesara i Ribarnica.

Na ovim odeljenjima rade:

zaposleni u Metrou

Prodavac-kasir*

Primarni zadatak naših kolega na ovoj poziciji je da osiguraju zadovoljstvo kupaca i da se pobrinu da naši potrošači dobiju prvoklasnu uslugu. Takođe, osim usluživanja kupaca, doprinose dobrom iskustvu kupovine u našim objektima tako što izlažu robu i pravovremeno menjaju cene, a povremeno pomažu kolegama sa odeljenja Kase.

*Specifičnosti pozicije prodavac, kao i sami uslovi rada se razlikuju za kolege koje rade na odeljenjima ultra svežih proizvoda (voće i povrće, suhomesnati i mlečni proizvodi, ribarnica i mesara).

 

kasirka u Metrou

Kasir

Osobe sa kojima kupac provodi najviše vremena su upravo naše kasirke ili kasiri, baš zbog toga njihov najvažniji zadatak je da proces plaćanja učine prijatnim iskustvom, uz precizno skeniranje artikala i naplaćivanje robe.
prodavac na odeljenju voća i povrća

Prodavac na odeljenju voća i povrća

Prevashodno brine o svežini i izloženosti artikala, usluživanju kupaca i kucanju na vagi. Takođe učestvuje u prijemu i otpisu robe. Temperaturni režim rada je 12-15 stepeni.
prodavac na odeljenju ribe

Prodavac na odeljenju ribe

Kao i kolege sa odeljenja voća i povrća, aktivno brine o svežini i izloženosti artikala, uslužuje kupce i kuca na vagi. Učestvuje u prijemu i otpisu robe. Pored svega navedenog, bavi se uslužnim filetiranjem lososa. Temperaturni režim rada je 4-8 stepeni.
prodavac na odeljenju mesa

Prodavac na odeljenju mesa

Kolege na ovoj poziciji staraju se o ispravnosti cena, popunjenosti prodajne komore, usluživanju kupaca. Takođe, aktivno učestvuju u prijemu i otpisu robe, kao i pružanju potrebne podrške kolegama na poziciji mesara. Temparaturni režim rada je 0-2 stepena. 
mesar

Mesar

Fokus naših mesara je obrada, prerada i otkoštavanje (panglovanje) mesa. Uz malopre pomenute aktivnosti vode računa o deklaracijama na proizvodima, cenama na policama, prijemu, otpisu i izloženosti robe. Takođe jedan od primarnih ciljeva naših mesara je pružanje visokokvalitetne usluge našim potrošačima. 
prodavac na odeljenju dostave robe

Prodavac na odeljenju za dostavu robe

Potrošači koji se odlučuju za online poručivanje i dostavu, poklanjaju poverenje upravo našim prodavcima na odeljenju dostave koji su zaduženi da kupac dobije sve što je poručio, uz poštovanje izvrsnosti kvaliteta.
operater na odeljenju dostave robe

Operater na odeljenju za dostavu robe

Operateri odeljenja dostave robe zaduženi su za to da je sva roba koja je naručena, a zatim isporučena do naših kupaca, administrativno i papirološki pokrivena. Osiguravaju da proces dolaska robe od radnje do kupce prođe po proceduri, adekvatno i tačno na vreme. 
operater na ulazu za kupce

Operater na ulazu za kupce

Dodatna pitanja o načinu kupovine u našim objektima, reklamacije i izrade Metro kartica su samo neke od stvari kojima se bave naši Operateri na ulazu i servisu kupaca. Srdačan doček i dobrodošlicu poželeće vam kolege upravo sa ovog odeljenja. 
magacioner

Magacioner

Magacioneri su zaposleni koji su prvi u našem lancu uspeha. Zaduženi su  pre svega da sva roba koja pristiže u naše distributivne centre bude ispravna, kvalitetna i tačna. Te zatim, da nakon prijema bude raspoređena na za to predviđena odeljenja u okviru naših objekata. 
komercijalista

Komercijalista

“METRO radi za milione preduzetnika” – polazna premisa naših komercijalista je građenje partnerskog odnosa sa našim kupcima, kroz prepoznavanje, uvažavanje i zadovoljavanje njihovih potreba na obostranu korist. Uz sve to naši komercijalisti usko sarađuju sa šefovima odeljenja distributivnih centara, kao i odeljenjem nabavke. Komercijalisti posećuju kupce, predstavljaju METRO novitete, kreiraju porudžbine i savetuju kupce.

SVAKODNEVNI POSAO U RADNJI

svakodnevni posao u radnji

Radni dan započinjemo sastankom Direktora radnje sa poslovođama. U tom sastanku učestvuje neko od kolega iz komercijale kako bi usaglasili aktivnosti koje se odnose na kupce, a povremeno im se priključuje i neko od kolega iz direkcije, jer su svi na svoj način odgovorni da proizvodi i usluga za naše kupce budu odgovarajući. U međuvremenu, šefovi odeljenja sa koordinatorima i prodavcima uslužuju naše kupce: ugostitelje, trgovce ili ljubitelje hrane i sprovode svoje dnevne, uobičajene aktivnosti, kao što su raspoređivanje robe, provera rokova i cena. Kasiri kucaju kupljenu robu, dok o celokupnom procesu naplate brinu supervizori kasa. Kolege sa odeljenja dostave pripremaju robu za slanje kupcima na njihove adrese.  

Kako bi naši kupci bili zadovoljni iskustvom kupovine, u našim radnjama rade brojne kolege koje se staraju da objekti i kolege rade što uspešnije. Kolege sa odeljenja održavanja se brinu o opremi, dok se bezbednom kupovinom bave kolege iz sektora bezbednosti. Kvalitet namirnica se proverava svakodnevno više puta i za to su zadužene kolege iz sektora kontrole kvaliteta. O zadovljstvu zaposlenih i administrativnim poslovima se bave kolege iz sektora ljudskih resursa.

 

Većina aktivnosti se realizuje u saradnji sa kolegama iz direkcije.

Zahvaljujući timskom radu, koji je zasnovan na poštovanju, više od 15 godina uspešno uslužujemo naše kupce!

Pridruži nam se
zainteresovan si za posao u metro-u?
Uvek možeš da se prijaviš za poziciju koja te interesuje i tako postaneš deo naše baze kandidata, a mi ćemo te kontaktirati u skladu sa tvojom prijavom. 
Pošalji prijavu