Karijera

Mi smo kuća dobrih i vrednih ljudi. METRO je pouzdana i stabilna kompanija u kojoj se osećamo dobro i možemo da se profesionalno razvijamo i napredujemo.
Dobro došli u našu kuću! 

radnik u distributivnom centru prenosi paletu robe

METRO Srbija je METRO grupe, vodeće svetske veletrgovine sa sedištem u Dizeldorfu, u Nemačkoj. Prisutna u 34 zemlje, kompanija zapošljava preko 100.000 ljudi koji sarađuju sa preko 16 miliona kupaca!

Naša misija je da kao veletrgovac podržimo biznise malih i srednjih preduzetnika, pre svega iz ugostiteljskog i trgovinskog sektora, što nas čini jedinstvenim na tržištu u Srbiji, od Palića do Niša. Istovremeno, naša vrata su otvorena i svim ljubiteljima hrane. Naš tim čini 1200 zaposlenih, u 7 gradova, koji su posvećeni uspehu naših kupaca.

Naši veliki distributivni centri se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a u Šapcu, Požarevcu i na Paliću se nalaze manji objekti „Metro po meri“. 

U Metro-u ćeš pronaći

  • Dobar, složan i vredan tim koji čini 1200 zaposlenih u Srbiji, koji u kompaniji rade u proseku po 7 godina.  Svaki član našeg tima zna koja su njegova zaduženja i na koji način doprinosi uspešnoj kupvini naših kupaca. 
  • Puno poštovanje svih pravila, zakonskih i kompanijskih koja važe u celoj METRO grupi. To znači: poštovanje svih prava i poštovanje ličnosti na prvom mestu, stabilna i redovna primanja, plaćen prekovremeni rad, redovan odmor i slobodne dane. 
  • Priliku da radiš i napreduješ u prijatnom okruženju i sa sjajnim ljudima, u radnjama, na našoj distributivnoj platformi ili u direkciji
  • Mnogo prilika i mogućnosti za učenje, treninge i dalja usavršavanja u okviru METRO grupe. 
  • METRO kulturu koja slavi raznolikost i inkluziju, što znači da svim zaposlenima pružamo iste šanse i predstavljamo mesto gde svako zaslužuje slobodu da bude ono što jeste – bez straha od diskriminacije po bilo kom pitanju.
Otvorene pozicije za zaposlenje
Sve otvorene pozicije za zaposlenje u našoj kompaniji uvek možete pogledati na jednom mestu.
Pogledajte otvorene pozicije

ŠTA TE OČEKUJE?

METRO kartica

Naši zaposleni dobijaju METRO karticu za kupovinu u svim našim radnjama.

Godišnji odmor i slobodni dani

Kolege na svim pozicijama dobijaju početnih 20 dana godišnjeg odmora, sa povećanjem dana u zavisnosti od radnog iskustva, stručne spreme i drugih kriterijuma. Kolege u direkciji rade od ponedeljka do petka, sa slobodnim vikendima, dok kolege u radnjama i na distributivnoj platformi rade u smenama i imaju dva slobodna dana u nedelji.

Nagrade, bonusi, pokloni

U zavisnosti od pozicije, naši zaposleni stiču pravo na varijabilne nagrade. 

METRO Glas

Četiri puta godišnje, naša organizacija sprovodi anketu o zadovoljstvu zaposlenih, na osnovu koje zajedno unapređujemo poslovanje i doprinosimo prijatnoj atmosferi u kompaniji.

Fleksibilno radno vreme i rad od kuće za zaposlene u direkciji

Kolege u direkciji imaju opciju da započinju radni dan između 8 i 9h, uz mogućnost rada od kuće.

zainteresovan si za posao u metro-u?
Uvek možeš da se prijaviš za poziciju koja te interesuje i tako postaneš deo naše baze kandidata, a mi ćemo te kontaktirati u skladu sa tvojom prijavom. 
Prijavi se

METRO PRincipi

Uspeh naših kupaca je naš posao i zato u Srbiji vredno radimo više od 15 godina. U tome nam pomažu naši METRO PRINCIPI - smernice za naše svakodnevno poslovanje i ponašanje.

Metro principi
  • SARADNJA ZASNOVANA NA POŠTOVANJU je za nas osnov svakog odnosa. Pažljivo slušamo jedni druge i ophodimo se jedni prema drugima s poštovanjem, razumevanjem i empatijom.

 

  • USPEH KUPACA je ono za šta se zalažemo svakodnevno, jer je uspeh kupaca naš posao!

 

  • KOLEGA ZA PRIMER-LIDER ZA PRIMER znači da verujemo jedni drugima, želimo da budemo uzor u poslovnom okruženju, cenimo različita mišljenja, razmenjujemo stavove i ideje i negujemo davanje povratnih informacija među kolegama.

 

  • ODRŽIVO POSLOVANJE znači da težimo visokim standardima, a tako odgovorno i dugoročno poslujemo.

 

  • ODGOVORNOST znači da preuzimamo punu odgovornost za svoje postupke, koji doprinose poslovanju naših kupaca! Ako i pogrešimo, mi iz toga učimo i idemo napred.
Zainteresovan si za posao u METRO-u?
Uvek možeš da se prijaviš za poziciju koja te interesuje i tako postaneš deo naše baze kandidata, a mi ćemo te kontaktirati u skladu sa tvojom prijavom. 
Prijavi se

ČEKAMO TE U METRO-U

METRO pruža puno prilika za zaposlenje i različite karijere. Kao veletrgovac i partner ugostitelja, trgovaca i preduzetnika, ali i mesto izbora ljubitelja hrane, METRO je složen i složan sistem različitih sektora i pozicija.
Pogledajte više o našem načinu rada!

Pridruži nam se
zainteresovan si za posao u METRO-u?
Uvek možeš da se prijaviš za poziciju koja te interesuje i tako postaneš deo naše baze kandidata, a mi ćemo te kontaktirati u skladu sa tvojom prijavom. 
Pošalji prijavu