Saopštenja za medije

(2020. godina)

METRO pokreće inicijativu sa ciljem pružanja podrške partnerima i kupcima

Datum objave: 23.12.2020.

 

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija pokrenula je program podrške sektoru ugostiteljstva, kojim istovremeno pruža dodatne pogodnosti kupcima. Sa pilot projektom se kreće iz Niša.

 

Pročitajte više

METRO podrška ugostiteljima u Srbiji i širom sveta

Datum objave: 24.11.2020.

 

Kompanija METRO Cash & Carry pokrenula je globalnu akciju kojom promoviše poručivanje hrane i dostavu na kućne adrese, umesto odlazaka u ugostiteljske objekte u cilju podrške tokom pandemije.

 

Pročitajte više

METRO PONOVO NA LISTI DOW JONES INDEX-A ODRŽIVOSTI

Datum objave: 17.11.2020.

 

Šesti put zaredom kompanija METRO se našla na ovom važnom međunarodnom listingu vezanom za održivost, gde je pokazala posebno jake performanse u oblasti klimatske strategije, zdravlja i ishrane, kao i GMO.

 

Pročitajte više

Donacije i dalje neophodne zdravstvenim i socijalnim ustanovama

Datum objave: 12.11.2020.

 

Sa još jednim intenzivnim talasom COVID-19 obolelih jasno je da pandemija ne popušta i da je pomoć i podrška institucijama koje brinu o zaraženima i ugroženim grupama građana i dalje neophodna. 

 

Pročitajte više

METRO CASH & CARRY UZ PREDUZETNIKE U GODINI IZAZOVA

Datum objave: 13.10.2020.

 

Promocijom preduzetnika, podrškom u procesu  digitalizacije i poručivanjem hrane i pića za zaposlene, METRO Cash & Carry obeležio je svoju globalnu inicijativu Dan sopstvenog poslovanja. Više od 500 preduzetnika u Srbiji pridružilo se obeležavanju ovog dana, koji ima za cilj da poveća vidljivost samostalnih preduzetnika i samim tim pomogne u njihovom svakodnevnom poslovanju.

 

Pročitajte više

metro cash & carry nastavlja sa donacijama

Datum objave: 07.08.2020.

 

Situacija izazvana COVID-19 pandemijom i dalje predstavlja ozbiljan izazov za mnoge institucije i ugrožene grupe građana zbog čega nastavljamo sa donacijama koje smo započeli tokom vanrednog stanja.

 

Pročitajte više

METRO Cash & Carry uveo online poručivanje i dostavu fizičkim licima

Datum objave: 24.06.2020.

 

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija omogućila je online poručivanje i isporuku i za fizička lica, a sve u cilju efikasne i bezbedne kupovine.

Zahvaljujući ovoj usluzi, moguća je brza i jednostavna nabavka, iz udobnosti svog doma.

 

Pročitajte više

metro cash & carry podrška u svim vremenima

Datum objave: 18.05.2020

 

Pomoć i podrška onima kojima je najpotrebnija tokom pandemije virusa COVID-19.

 

Pročitajte više

obaveštenje

Datum objave: 18.03.2020.

 

Poštovani kupci, dobavljači i partneri, povodom stupanja na snagu vanrednog stanja u Republici Srbiji, zbog pandemije virusa COVID-19 ovim putem želimo da vas obavestimo da kompanija METRO Cash & Carry Srbija postupa po dobijenim uputstvima nadležnih institucija Republike Srbije i Svetske zdravstvene organizacije.

 

Pročitajte više

 

METRO PODRŽAO SJAJNO POSEĆEN FESTIVAL TESTIVAL 2020

Datum objave: 03.03.2020.

 

Prvi festival testa, testenine i hleba, pod nazivom TESTIVAL 2020, održan je proteklog vikenda u Dorćol Platz-u. Festival je trajao dva dana, a svi posetioci bili su u prilici da degustiraju različita autentična jela i prisustvuju radionicama na kojima su se na kreativan način predstavljala jela od testenina. 

 

Pročitajte više

 

JCC OSVOJIO DVE BRONZANE I JEDNU SREBRNU MEDALJU NA IKA KULINARSKOJ OLIMPIJADI

Datum objave: 22.02.2020.

 

Mladi i talentovani kuvari, članovi Junior Chefs Club-a Srbija (JCC) ostvarili su izuzetan uspeh na ovogodišnjem najprestižnijem kulinarskom takmičenju na svetu – IKA kulinarskoj olimpijadi održanoj u Štutgartu. 

 

Pročitajte više

 

METRO AG LIKE-FOR-LIKE PRODAJA NASTAVLJA RAST

Datum objave: 14.02.2020.

 

Rast like-for-like prodaje vođen snažnim razvojem u Istočnoj Evropi (bez Rusije) i Aziji, kao i u HoReCa i Trgovci segmentima. 

 

Pročitajte više

 

BOŽIĆNI RUČAK ZA DECU IZ DOMA „JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ“

Datum objave: 08.01.2020.

 

Članovi Junior Chefs Club-a Srbije i ove godine na sam dan Božića, u METRO HoReCa Centru kuvali su za decu, a hrana koja je pripremljena donirana je Domu za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“. 

 

Pročitajte više

 

TRADICIONALNI BOŽIĆNI RUČAK ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA

Datum objave: 03.01.2020.

 

Mladi i talentovani kuvari, članovi Junior Chefs Club-a Srbije i ove godine 7. januara, na Božić, pripremaju ručak za decu bez roditeljskog staranja, u Domu „Jovan Jovanović Zmaj“. Ručak će biti poslužen tačno u podne u ulici Braće Jerković 119, u Beogradu. 

 

Pročitajte više

 

Ranije postavljena saopštenja za medije
saopštenja za medije
2019. godina
Saznajte više