Božićni ručak za decu iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“

Članovi Junior Chefs Club-a Srbije i ove godine na sam dan Božića, u METRO HoReCa Centru kuvali su za decu, a hrana koja je pripremljena donirana je Domu za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“. Božićni ručak poslužen je u podne, u ulici Braće Jerković 119.

Bozicni_rucak_2020_

Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Club-a Srbije posebnu pažnju posvećuju humanitarnom radu, pa su tako samo ove godine pripremili i servirali ručak za oko 60 dece iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“. Preostalih 160 obroka donirano je centralnoj kuhinji „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“. Tokom protekle decenije u okviru ove humanitarne akcije podeljeno je više od 3000 božićnih obroka.

 

„Božić je vreme kada je bitno da svi osetimo praznični duh i nadu, a posebno naši najmlađi sugrađani. Zato je i ove godine 30 kuvara okupljenih oko Junior Chefs Club-a Srbije sa radošću pripremilo i serviralo ukusnu gozbu za decu bez roditeljskog staranja, u domu ’Jovan Jovanović Zmaj’, i nadamo se time doprineli da Božić svi zajedno obeležimo kako priliči“, izjavio je Nikola Biševac, predsednik Junior Chefs Club-a Srbije.

 

Događaj su podržali i svojim prisustvom uveličali i ambasadorka Kanade NJ.E. Keti Čaba, NJ.K.V. Princeza Katarina Karađorđević i zamenica ambasadorke Izraela, Maayan Ben Tura.

 

Kao i svake godine, nesebičnu podršku pružili su i partneri – kompanija METRO Cash & Carry, u čijem HoReCa Centru je pripremljena ova ukusna gozba, kao i McCain, Kotanyi, Gastromaster i Friglo.

 

Učestvovanje u aktivnostima poput organizovanja tradicionalnog božićnog ručka za decu bez roditeljskog staranja, deo je projekata kojim kompanija METRO podržava zajednicu i pruža pomoć onima kojima je najpotrebnija.

 

Kontakt

Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću, e-mail: info@metro.rs  
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd
Tel/fax: 0800 222 022