JCC osvojio dve bronzane i jednu srebrnu medalju na IKa kulinarskoj olimpijadi

Mladi kuvari ostvarili su sjajan uspeh!

JCC IKA

Mladi i talentovani kuvari, članovi Junior Chefs Club-a Srbija (JCC) ostvarili su izuzetan uspeh na ovogodišnjem najprestižnijem kulinarskom takmičenju na svetu – IKA kulinarskoj olimpijadi održanoj u Štutgartu. U konkurenciji od čak 70 zemalja i 2000 učesnika, naš tim briljirao je u kategorijama regionalna kulinarska i poslastičarska umetnost i individualna kulinarska umetnost, u kojima je osvojio bronzane medalje. Pored ovog sjajnog rezultata osvojeno je i drugo mesto i srebrna medalja u individualnoj kategoriji rezbarenje uživo.

 

Svojim zalaganjem ovi mladi ljudi svakako su zaslužili veliki uspeh koji su ostvarili, a pored mnogo truda i talenta, za ovakva velika takmičenja potrebna je i sveobuhvatna podrška, koju je i ove godine pružio METRO Cash & Carry Srbija, kroz detaljne višemesečne pripreme koje organizovao i sproveo stručni tim METRO HoReCa centra, na čelu sa Milicom Aleksić.

 

Praktična podrška, kroz edukaciju i  treninge JCC tima,  održavala se u savremeno opremljenom HoReCa centru, kao idealnom profesionalnom prostoru za pripremu za vrhunska svetska kulinarska takmičenja.

 

Članovi tima Junior Chefs Club Srbija (JCC), uz konstantnu profesionalnu podršku kompanije METRO, do sada su učestvovali na čak četiri Olimpijade i četiri Svetska prvenstva u kulinarstvu, a kako oni kažu ono što je najvažnije za uspeh jeste maksimalna fokusiranost na krajnji cilj, profesionalan pristup zadatku, ali naravno i timski duh, talenat i kreativnost.

Kontakt

Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću, e-mail: info@metro.rs  
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd
Tel/fax: 0800 222 022