Metro pokreće inicijativu sa ciljem pružanja podrške partnerima i kupcima

Sa pilot projektom se kreće iz Niša

Prijatelji METRO Horeca loyalty detailed

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija pokrenula je program podrške sektoru ugostiteljstva u Nišu, kojim istovremeno pruža dodatne pogodnosti kupcima.

Naime, potrošači u Nišu koji poseduju METRO Friends kartice (dostupne svim fizičkim licima) mogu ostvariti određene popuste i pogodnosti kod odabranih ugostitelja koji su se pridružili inicijativi.

 

Na ovaj način kompanija podstiče kupce da dodatno posećuju ili poručuju iz ugostiteljskih objekata koji su posebno pogođeni krizom, dok potrošači prilikom plaćanja računa dobijaju popuste koje određuju ugostitelji (minimalno pet odsto). Takođe, krajnji potrošači mogu ostvariti popust ili pogodnost i za porudžbine na adresu, ukoliko ugostiteljski objekti samostalno obavljaju dostavu.

 

Ova inicijativa će trajati tokom zime i predstavlja vid dodatne podrške ugostiteljima sa kojima kompanija uspešno sarađuje više od decenije. Na ovaj način kompanija istovremeno podržava krajne kupce kao i svoje partnere, kojima će biti obezbeđena i dodatna promocija na METRO sajtu.

 

Kontakt

Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću, e-mail: info@metro.rs  
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd
Tel/fax: 0800 222 022