DUBOKO UKORENJENI USPEH RIOHE

Naše VINO GODINE 2023 poznato je po svom poreklu i predstavlja ekspertski izbor za uživanje vaših kupaca i gostiju i uspeh vašeg biznisa. 

woty 2023 hero banner

Sa zadovoljstvom predstavljamo naše 15. izdanje VINA GODINE, vina poznatog po svom poreklu, iz čuvenog regiona koji vole milioni ljudi - regiona RIOHA u ŠPANIJI. Uzgajano tradicionalnim metodama i proizvedeno imajući na umu savremene trendove, CEPA DIVISA je vino dizajnirano za uspeh, ekspertski izbor za uživanje vaših gostiju I uspeh vašeg biznisa.

šta je potrebno za titulu vina godine

Svake godine, METRO eksperti za vino traže partnera sa kojim će kreirati VINO GODINE. METRO eksperti traže proizvođača vina koji deli našu strast za izvrsnošću - degustirajući na stotine vina pre nego što donesu konačnu odluku. Kada METRO eksperti izaberu partnera, stvaraju se jedinstveni koncept i pakovanje, napravljeni posebno za VINO GODINE.

crveno vino 2023

CEPA DIVISA VENDIMIA SELECCIONADA D.O.CA RIOJA CRVENO VINO

Note: Agilno i sveže vino sa notama dima i vanile, sladića i crnog voća.

Boja: Jarko ljubičasta

Alkohol: 13.5%

Sorta: Tempranillo

Berba: 2021 

Saznajte više
belo vino 2023

CEPA DIVISA VIURA D.O.CA RIOJA BELO VINO

Note: Ekspresivno, intenzivno i kompleksno, sa aromama citrusnog voća i zelene jabuke.

Boja: Bledožuta, čista i svetla

Alkohol: 13%

Sorta: Viura

Berba: 2022

Saznajte više
rose 2023

CEPA DIVISA ROSÉ D.O.CA RIOJA ROSÉ VINO

Note: Arome maline, kao i nagoveštaji ljubičice, aromatičnog bilja, bombona i balzamika.

Boja: Bledo roze

Alkohol: 13.5%

Sorta: Tempranillo

Berba: 2022 

Saznajte više
woty slider

IZ JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH SVETSKIH VINSKIH REGIONA DO VAŠEG BIZNISA - RIOHA

BODEGA CARLOS SERRES - dugogodišnji dobavljač METRO-a Španija i istorijski vinograd u Španiji. Osnovana u Arou, Rioha, 1896. godine, BODEGA CARLOS Serres bila je ključna za uspeh koji prati ime Riohe. CEPA DIVISA, naše VINO GODINE 2023, raslo je u tom duhu, uzgajano uz poštovanje tradicije i proizvedeno savremenim tehnikama, uz pažljive i pametne poslovne odluke usmerene na praćenje aktuelnih trendova. Sa pažljivo odabranom vinovom lozom koja je ponovo zasađivana tokom godina, CEPA DIVISA prenosi i čuva jedinstvenu sortnu tradiciju Riohe koja je toliko dugo uspešna.

woty crveno

CEPA DIVISA, RIOJA TEMPRANILLO, CRVENO VINO

Sveže i voćno D.O.Ca Rioja crveno vino, uzgajano za uspeh i napravljeno da impresionira svakog gosta.

recept crveno vino

NEKA SVAKO JELO S MESOM BUDE HIT UZ ČUVENO CRVENO VINO

Agilno i sveže, sa notama dima i vanile, CEPA DIVISA crveno vino proizvedeno od Rioha Alta Tempranilja je pravi predstavnik oblasti iz koje potiče. Note sladića i crnog voća, agilnost i svežina na nepcu, čine ga izuzetno svestranim vinom uz različite internacionalne kuhinje. Impresionirajte svoje goste autentičnim španskim ukusima tradicionalnog recepta iz Riohe, Carrilleras - jela od govedine koje se polako krčka u sosu od D.O.Ca. Rioha crvenog vina, sa ukusnim sastojcima i divnom aromom. 
Vino godine meso

ZAČINITE SVOJ OBROK UKUSOM USPEHA UZ CRVENO VINO KOJE NE MOŽE DA RAZOČARA.

Uberite sazrele prilike za uspeh vašeg obroka sa našim širokim asortimanom mesa koji možete da poslužite uz CEPA DIVISA.
Pogledajte asortiman mesa
woty belo vino

CEPA DIVISA, RIOJA VIURA, BELO VINO

Upotpunite svoj meni ovim laganim i voćnim španskim belim vinom, proizvedenim u čuvenom regionu Rioha.

recept belo vino

VINO GAJENO ZA USPEH DONOSI VAM RAST PROFITA.

Ravnoteža voćnog i svežeg, iz vinograda širom regiona Rioha Alta. Nekoliko nedelja odležava na talogu da bi se garantovala bolja struktura. Istinski predstavnik D.O.Ca. Rioha belog vina - suvo, elegantno i izuzetno svestrano u gastronomskom uparivanju. Poslužite svojim gostima tradicionalno špansko jelo BACALAO ALA RIOJANA, iz regiona Riohe - recept koji se savršeno slaže sa našim CEPA DIVISA belim vinom.
Vino godine morski

ODLIČNO BELO VINO DA VAŠ RIBLJI MENI PROCVETA.

Otkrijte more mogućnosti za vaš riblji meni uz naš veliki izbor morskih plodova koji savršeno idu uz CEPA DIVISA.

Pogledajte asortiman ribe i plodova mora
woty rose

CEPA DIVISA, RIOJA GRENACHE TEMPRANILLO, ROSÉ

Oduševite svoje goste voćnim i elegantnim španskim rosé vinom, napravljenim za uspeh i prateći aktuelne vinske trendove.
recept rose

STVORITE LETO ZRELO ZA USPEH UZ SVEŽ I VOĆNI ROSÉ

Izuzetno izražajno, sa kiselim crvenim voćem i elegantnim notama aromatičnog bilja, sveže i suptilno na nepcu. Ovaj Cepa Divisa rosé inspirisan je klaretom sa visoravni Naherilja. Sorta Viura, zajedno sa sortama Tempraniljo i Garnaća, dovele su do vina koje prati međunarodne trendove, što ga čini odličnim pratiocem raznih kuhinja, i savršenim uz povrtnu Manestru - kremasto jelo od povrća iz Riohe.
Vino godine povrce

PROBUDITE APETIT SVOJIH GOSTIJU SAVRŠENIM ROSÉOM

Podignite svoju ponudu predjela na viši nivo sa METRO-ovim širokim izborom svežih sastojaka, od ribe do povrća - odličan spoj uz CEPA DIVISA.
Pogledajte asortiman povrća