Uz začinsko bilje koje u našu ponudu dolazi iz Holandije i Italije, nudimo i začinsko bilje sa domaćeg tržišta, sečeno i u saksijama. Neke od najpoznatijih vrsta su vlašac, selen, majoran, kari, koriander i drugi. Na zahtev obezbeđujemo i manje rasprostranjene vrste začinskog bilja poput origana, tamijana, slačice i potočarke.


Beli luk
  Aroma beli luk

Poreklo: Holandija
Uglavnom se koristi za dekoraciju jer je struktura bilja suviše slaba da bi se kuvalo ili pržilo. Izvrstan je kao dodatak ribi ili u supi od paradajza.

Cili
  Aroma čili

Poreklo: Holandija
Ukus čilija se najčešće primenjuje pri pripremi supe, salate ili ribe.

Grasak
  Aroma grašak

Poreklo: Holandija
Savršen je dodatak jelima blagog ukusa, a odlično se kombinuje i sa slatkim jelima.

Kim
  Aroma kim

Poreklo: Holandija
Kim je klasičan začin teškoj hrani. Koristi se kao dodatak jelima od pečuraka, špargli, supama.

Rotkvice
  Aroma rotkvice

Poreklo: Holandija
Najčešće se primenjuje kao dodatak ribi, supama, salatama i jelima japanske nacionalne kuhinje.

Rukola
  Aroma ukola

Poreklo: Holandija
Sve vrste rukole imaju karakterističan gorak i aromatičan ukus. Veoma je zastupljena u mediteranskoj kuhinji, najčešće u mešanim salatama, u kombinaciji sa maslinovim uljem, parmezanom ili mocarela sirom.