Ukus i konzistencija sira zavisi od vrste mleka, ishrane životinje, sadržaja mlečne masti, načina izrade i pasterizacije, i vrste plesni i bakterija koje se koriste. Ali i od starosti sira. Što je sir stariji, njegova struktura postaje sve tvrđa, i te sireve nazivamo tvrdima.


Pogledajte naš asortiman


CCA 5KG OVCIJI SIR SA 45%MM SELAM
Selam
Ovčiji sir 45% mm
cca 5kg

Koziji
Daga
Koziji beli sir 4kg
Ovčiji
Daga
Ovčiji beli sir 4kg
Koziji
Daga
Koziji beli sir 800g
Koziji beli sir 400g

Ovčiji
Daga
Ovčiji beli sir 800g
Ovčiji beli sir 400g
CCA 400G MESANI KACKAVALJ IMLEK
Imlek
Mešani kačkavalj cca 400g


357365
Imlek
Ovčiji kačkavalj cca 400g