Vrsta sira karakteristična po svom svežem ukusu, blagom ali prepoznatljivom, u kome se oseti lagana kisela nota. Kraljica italijanskih sireva, kako je smatraju u Italiji, predstavlja glatki, polumeki, masni sir, elastične strukture i bez kore. Prema prvim recepturama, njena osnova bilo je bivolje mleko od kojeg se dobija mocarela sa višom koncentracijom kalcijuma i proteina, i sa manje masti. Danas se uglavnom proizvodi od kravljeg mleka.


Pogledajte naš asortiman


367703-180x110
Ambrosi
Buffalo mozzarela 250g
Buffalo mozzarela 125g


331929-180x110
Galbani
Mozzarela Italian 200g

359875-180x110
Paladin
Mozzarela 45% mm 125g

125G MOZZARELLA MINI 42%MM ZANETT
Zanetti
Mozzarella mini 42% mm 125g
150G MAASDAM LISTIÆI 45% MM FRICO
Zanetti
Mozzarella Bufalo 125g

125G MOZZARELLA ITALIAN  GALBANI
Galbani
Mozzarela Italian 125g

367704-180x110
Ambrosi
Mozzarela 125g