Smatra se da je prvi put proizveden u 17. veku u Francuskoj, preciznije u opatiji Notre Dame de la Trappe. Zahvaljujući putovanjima sveštenika, ovaj recept se proširio Evropom, i izvan zidova manastira. Kora ovog sira je boje slame i  glatka, a tekstura je ispunjena pravilno raspoređenim omanjim šupljinama. Po svom sastavu predstavlja punomasni ili polumasni sir. Ukus je blag, slatkast, sa blago kiselkastim mirisom.


Pogledajte naš asortiman


CCA 3KG MAASDAM 45%MM FRICO
Frico
Maasdam 45% mm 3kg

CCA2.6KG TRAPIST PRESIDENT SOMB
President
Trapist cca 2.6kg

CCA.1KG TRAPIST 45%MM IMLEK
Imlek
Trapist 45% mm cca 1kg


CCA.1KG SIR TRAPIST 45%MM VASA ML
Vaša mlekara
Sir Trapist  45% mm cca 1kg

CCA 800G TRAPIST BISER 45%MM
Biser
Trapist 45% mm cca 800g



CCA 800G DIMLJENI TRAPIST 45%MM
Karavan
Dimljeni trapist 45% mm cca 800g

340411
Vedro
Trapist 250g

365261
Aro
Trapist cca 250g

150G CHEVRETTE KOZJI SIR U LISTIC
Silbo
Chevrette koziji sir listići 150g