BEYOND BILJNI BURGER - PRVI PUT U SRBIJI

Ljubitelji burgera u Srbiji od sada imaju priliku da isprobaju svetski hit – Beyond Burger. 

Burger

Inovativna kompanija Beyond Meat (više od mesa), postigla je pravu revoluciju u procesu izgradnje mesa, ali na biljnoj bazi. Tako je nastao Beyond Burger, prvi burger na svetu sa biljnom osnovom, koji u Srbiji ekskluzivno možete pronaći samo u METRO Cash & Carry distributivnim centrima.

 

Napravljen od proteina graška, Beyond Burger je više od burgera. Jednako je sočan i ukusan kao tradicionalni burger od govedine i priprema se na isti način. Ipak, pri njegovoj proizvodnji koristi se čak 99 posto manje vode i 46 posto manje energije, što ceo proces čini mnogo efikasnijom i održivijim. Pored toga emituje se i manje štetnih gasova, koji izazivaju efekat staklene bašte.

 

Poznato je da su hranljivi blokovi poput proteina, masti, minerala u tragovima i vode – osnovni sastojci mesa. Međutim, manje je poznato da isti ovi blokovi postoje i u biljnom svetu. Svesna toga, kompanija Beyond Meat došla je na ideju da upravo njih iskoristi za proizvodnju svog novog proizvoda, Beyond biljnog burgera – bez žrtvovanja ukusa i teksture.

Pored fantastičnog ukusa, prednost ovog burgera je što je mnogo zdraviji od tradicionalnog, jer u svom sastavu ne sadrži holesterol i zasićene masti, kao ni gluten, ni soju. Beyond burger idealna je opcija za vegane, vegeterijance, one sa netolerancijom na mlečne proizvode i sve koji traže visokokvalitetan proteinski obrok.

Želite da saznate više o beyond burgerima?
Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja!
Kontaktirajte nas
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
Metro kartica
Još uvek nemate
Metro karticu?
Izdavanje kartice je
jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
Metro katalog
Sve ponude
na jednom mestu
Budite u toku sa
aktuelnim ponudama
Pogledajte sve kataloge
Katalog