Postanite kupac

METRO kartica

 
ZLATNA KARTICA ZA NAJVERNIJE KUPCE

METRO Cash & Carry omogućio je posebnu pogodnost za svoje najvernije kupce - ZLATNA KARTICA koja Vam pruža niz prednosti tokom kupovine u našim distributivnim centrima. Vlasnike METRO Cash & Carry kartica, koji su svojim prometom i drugim stručnim kriterijumima određenim u našoj kompaniji zaslužili povlašćen status, nagrađujemo specijalnim programom koji smo pripremili kako bismo unapredili njihovo poslovanje.


Kako postati kupac sa ZLATNOM KARTICOM?

Uslovi za dobijanje METRO Zlatne kartice su sledeći:

 • Broj Vaših poseta našim distributivnim centrima ne sme biti manji od 52 puta u toku jedne godine, odnosno potrebno je da posetite neki od naših distributivnih centara najmanje jedanput sedmično.
 • Godišnji total NETO promet Vaših kupovina treba da bude veći od 1.000.000 dinara (ukoliko ostvarite navedenu sumu ranije, METRO kartica za povlašćenu kupovinu biće Vam biti dodeljenja sa završetkom meseca u kom ste ostvarili naznačeni promet.
 • Odnos proizvoda koji su u redovnoj prodaji i koji su na akcijskoj prodaji treba da bude u srazmeri minimum 70% : 30%, odnosno na svaka tri kupljena proizvoda po akcijskoj ceni potrebno je kupiti sedam proizvoda po regularnoj ceni koja se nalazi u redovnoj prodaji.

Šta Vam sve pruža ZLATNA KARTICA?

 1. Posebna parking mesta za vlasnike Zlatne kartice
  Specijalno za profesionalne kupce, METRO Zlatna kartica pruža mogućnost korišćenja posebnih parking mesta, koja su neposredno pored ulaza za kupce sa Zlatnom karticom. Parking je natkriven, sa spuštenom rampom, koju ćete otvoriti svojom Zlatnom karticom.
 2. Odvojen ulaz samo za kupce sa Zlatnom karticom 
  Još jedna od pogodnosti koju Vam pružamo jeste i poseban ulaz kroz koji dolazite direktno na odeljenje sa svežim programom (voće i povrće, mleko, meso). Vrata zasebnog ulaza takođe možete otvoriti koristeći svoju Zlatnu karticu.
 3. Posebna kasa samo za kupce sa Zlatnom karticom 
  Zlatna METRO kartica za kupca predstavlja mogućnost za olakšanu kupovinu - u skladu sa potrebama naših najvernijih potrošača, obezbedili smo Vam posebnu kasu koja omogućava plaćanje odvojenih artikala na najbrži i najprofesionalniji način
 4. Mogućnost narudžbina željenih proizvoda unapred 
  Narudžbinom željenih proizvoda putem telefona, e-maila, faksa ili direktnim dolaskom u distributivni centar METRO Cash & Carry, preko „Odeljenja za velike kupce” Vaša roba će prema potrebama i količinama biti složena i spremna za isporuku nakon plaćanja.
 5. Lični savetnik za kupce
  Zlatna kartica za METRO korisnike označava i dodeljivanje specijalno obučenog savetnika za kupce, koji u zavisnosti od interesovanja i poslovnog sektora informiše korisnike o svim relevantnim novostima u našim distributivnim centrima, uz redovne posete.