Postanite kupac

METRO kartica

Načini plaćanja

Načini plaćanja

U METRO Cash & Carry distributivnim centrima plaćanje možete izvršiti na jedan od sledećih načina:


  • U GOTOVOM NOVCU

  • NALOGOM ZA PRENOS

Plaćanje nalogom za prenos, moguće je izvršiti u filijali Credit Agricole Srbija banke, koja se nalazi na ulazu u svakom METRO Cash & Carry distributivnom centru.
Plaćanje nalogom za prenos moguće je izvršiti i preko bilo koje druge banke. Plaćanje nalogom za prenos vrši se po cenama na dan kupovine.

  • PLATNIM KARTICAMA

U METRO Cash & Carry distributivnim centrima možete platiti i American Express, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, DinaCard.

  • PLATNIM KARTICAMA CREDIT AGRICOLE BANKE

Crédit Agricole banka i METRO Cash & Carry su u prilici da Vam ponudi Private Label kreditne i debitne kartice za pravna i fizička lica.
Private label kreditna kartica Vam omogućava da plaćate na odloženo i bez kamate za zaduženje do kraja meseca kupovine ili da koristite sve prednosti prave revolving kreditne kartice uz veoma povoljne uslove.
Kartice možete uz brzu i jednostavnu proceduru dobiti podnošenjem zahteva na šalterima Banke u svim METRO Cash & Carry distributivnim centrima i najbližim filijalama Crédit Agricole banke.
Sve dodatne informacije možete dobiti u našim distributivnim centrima u kancelariji Konsultanata kupaca, kao i u filijalama Banke u našim distributivnim centrima.

  • POTROŠAČKIM KREDITOM CREDIT AGRICOLE BANKE

  • ČEKOVIMA GRAĐANA ZA PLAĆANJE LIČNE POTROŠNJE

Nudimo mogućnost odloženog plaćanja 100 dana bez kamate čekovima građana samo za fiskalne račune.