Vaš pretraživač, Internet Explorer 11, je istekao i više nema podršku.
Instalirajte noviji pretraživač za sigurnije, brže i bolje korisničko iskustvo na našem web sajtu.

RADNJA SA DUGOM TRADICIJOM - NEKTARIJA

Samostalna trgovinska radnja Nektarija dobila je ime po ćerki osnivača ovog biznisa i uspešno posluje u Srbiji punih 15 godina.

STR Nektarija

Porodičan biznis koji uspešno opstaje dugi niz godina

Biznis je pokrenut je 2005. godine kada je vlasnik odlučio da napusti tadašnji posao i krene u ovaj poduhvat sa željom da, kada se posao stabilizuje, bude u prilici da više vremena da provodi sa svojom porodicom, što mu prethodna pozicija na kojoj je radio nije dozvoljavala. Reč je o porodičnom biznisu u koji je pored vlasnika Dragana aktivno uključena i njegova supruga.

 

U planu je otvaranje novih radnji

Kako je u ovoj oblasti poslovanja konkurencija vrlo jaka, u planu je otvaranje i još minimum jedne radnje, a kako bi se ovaj porodičan biznis uspešno izborio sa izazovima koji su mu nametnuti. Takođe, timski duh i dobra atmosfera koja vlada među zaposlenima daje im vetar u leđa da nastave dalje u ostvarenju svojih ciljeva.

 

Nektarija & METRO

Saradnju sa kompanijom METRO doživljavaju kao oslonac i podršku u svom poslovanju. Kako kažu METRO im pruža podršku na različite načine - počevši od mogućnosti plaćanja čekovima pa sve do različitih akcija koje im dosta znače, posebno u ovom izazovnom periodu.

Dragan Ranđelović

"Timski duh i dobra atmosfera koja vlada među zaposlenima daje nam vetar u leđa da nastavimo dalje u ostvarenju naših ciljeva."

Dragan Ranđelović, vlasnik
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nematemetro karticu?
Izdavanje kartice jejednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponudena jednom mestu
Budite u toku saaktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi