Vaš pretraživač, Internet Explorer 11, je istekao i više nema podršku.
Instalirajte noviji pretraživač za sigurnije, brže i bolje korisničko iskustvo na našem web sajtu.

ENTUZIJAZMOM DO USPEHA - ZVONČICA BM

Sa puno entuzijazma 2012. godine pokrenuta je t.r. ZVONČICA BM koja je danas vrlo uspešna firma sa svojih 23-oje zaposlenih.

Zvončica BM

Porodičan biznis koji je prerastao u uspešnu firmu

ZVONČICA BM je najpre bila isključivo porodična firma i u planu je bio samo jedan objekat. Međutim, posao se vremenom razvijao i za osam godina rada otvoreno je čak šest objekata, a u posao se uključilo još mnogo ljudi, iskusnih trgovaca ali i mladih koji su tek tražili prve poslove.

 

U planu je još jedan objekat

Planovi se razvijaju uporedo sa njihovim iskustvom, pa je naredne godine predviđen još jedan objekat na novoj lokaciji, jer će ZVONČICA BM imati pojačan tim. Svaka nova radnja za njih je i novi izazov, ali oni su pokazali da se sa izazovima bore vrlo uspešno.

 

ZVONČICA BM & METRO

Saradnja sa METRO-om započeta je uporedo sa pokretanjem biznisa, i od samog početka imali su vrlo korektan odnos. Kako kažu zajedno konstantno napreduju i METRO vide kao najpouzadnijeg saradnika u svom poslovanju.

Mirjana Andrić

"Ideja o osnivanju firme nije postojala. Jedne večeri je započeta priča o sopstvenom biznisu i već narednog dana smo krenuli u realizaciju iste. Kada ste mladi ne razmišljate previše o posledicama, jer nemate iskustva, srljate u razne poduhvate i dobro je da na kraju iz svega izađete kao pobednik."

Mirjana Andrić, direktor
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nematemetro karticu?
Izdavanje kartice jejednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponudena jednom mestu
Budite u toku saaktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi