BIZNIS KOJI OPSTAJE VEĆ 15 GODINA - TRIVUK

Trivuk je firma koja se bavi proizvodnjom suhomesnatih proizvoda i osnovana je pre deceniju i po, a uspešno posluje i dan danas.

Trivuk_hero banner

U planu je i proširenje proizvodnje

Glavna motivacija za pokretanje ovog biznisa najpre je bila želja vlasnika da svojoj porodici obezbedi bolje uslove za život. Kasnije, velikim trudom i zalaganjem ova porodična firma se širila i danas broji oko 60 zaposlenih. U planu im je i proširenje proizvodnje u pogledu kapaciteta i plasmana, kao i priprema za izvoz njihovih proizvoda.

 

Veliku pažnju posvećuju članovima svog tima

Veliku pažnju posvećuju odabiru članova njihovog tima, jer im je dobra atmosfera i međusobno poverenje od velikog značaja. U prilog tome govori i činjenica da u Trivuk-u velika većina zaposlenih radi još od osnivanja ovog porodičnog biznisa. Takođe, briga o zaposlenima im je izuzetno važna pa tako za vreme ovog izazovnog perioda nisu dopustili da bilo koji član Trivuk-a ostane bez posla.

 

Trivuk & METRO

Firma Trivuk smatra da je saradnja sa velikim kompanijama kao što je METRO, koji ima izgrađen brend na internacionalnom nivou uvek dobrodošla. Takođe, veruju da će ova saradnja u narednim godinama biti još bolja.

Željko Trifunović

"Veliku pažnju posvećujemo odabiru članova našeg tima, jer nam je dobra atmosfera i međusobno poverenje od velikog značaja."

Željko Trifunović, vlasnik

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi