Kvalitet

METRO obezbeđuje kvalitet i sigurnost svih proizvoda

METRO posluje rukovodeći se najvišim međunarodnim standardima kao što su IFS (International food standard), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) i Codex Alimentarius.
Zbog toga smo, imajući u vidu Vaše potrebe, postavili vrlo jasna i precizna pravila u cilju garantovane kupovine najkvalitetnijih proizvoda:
  • Mi kreiramo uslove kvaliteta u našim prodajnim objektima, kako bismo osigurali kvalitet svih proizvoda dok su u našim radnjama.
  • Pri izboru dobavljača, rukovodimo se isključivo zadovoljenjem traženih visokih kvaliteta proizvoda, koji su precizno definisani sa svakim od naših dobavljača.

Da bismo garantovali konstantnu kontrolu kvaliteta, polazimo od sledećih uslova:

  • Svakog dana kontrolišemo svaku isporuku naših dobavljača.
  • Kontrolišemo datum isteka roka trajanja proizvoda.
  • Imamo jasnu i strogu proceduru higijensko-sanitarnih uslova, dezinfekcije i deratizacije.
  • Konstantno se kontroliše  temperatura prodajnog i sladišnog prostora.
  • Ovlašćene laboratorije i stručnjaci kontrolišu merne aparate.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Pravno potrebne informacije o proizvodima METRO robne marke za sredstva za čišćenje/detergente, sredstva protiv smrzavanja i energetski štedljive sijalice.
Više...


SAZNAJTE VIŠE O ALERGENIMA U HRANI

Kontrola kvaliteta je na prvom mestu

Mi smo prvi veleprodajni lanac na domaćem tržištu sertifikovan prema IFS međunarodnom standardu za upravljanje kvalitetom.

Od 2010. godine METRO poseduje IFS sertifikat, međunarodni standard za upravljanje kvalitetom. Prateći svetske trendove stalno radimo na usavršavanju procesa kako bi kupcima pružili najbolji kvalitet uz najbolju cenu proizvoda. U METRO distributivnim centrima kupuju profesionalni kupci koji traže samo najbolje. Upravo iz tog razloga moramo uvek da budemo korak ispred kada je u pitanju kvalitet.

Bezbednosni listovi

Bezbednosni list je dokument čiji je sadržaj definisan Pravilnikom o sadržaju bezbednosnog lista. Pruža informacije o opasnostima koje nosi hemikalija što omogućuje njeno bezbedno korišćenje a time i zaštitu zdravlja ljudi i životne sredine. Prvenstveno je namenjen profesionalnim korisnicima.


POGLEDAJTE BEZBEDNOSNE LISTOVE