„Novogodišnja kutija“ i ovog decembra dariva najmlađe Beograđane

Osnovni cilj ovog projekta je pružanje podrške porodicama
osetljivog materijalnog stanja, a pre svega unapređenju života dece u njima.

Novogodisnja kutija 2019 najava

Kompanija METRO Cash & Carry i Credit Agricole banka Srbija, u saradnji sa Gradom Beogradom i Bankom hrane Beograd, tradicionalno organizuju humanitarni projekat pod nazivom „Novogodišnja kutija“, u sredu 11. Decembra, u Sava Centru, od 12 časova.

 

Osnovni cilj ovog projekta je pružanje podrške porodicama osetljivog materijalnog stanja, a pre svega unapređenju života dece u njima.

 

Kako bi mališani, bez obzira na to kakvog su materijalnog položaja njihove porodice, mogli da uživaju u praznicima i prazničnom raspoloženju, ove godine, kao i prethodnih, biće organizovan zabavno-edukativni program, kao i druženje sa maskotom projekta Vilom Dobrilom. U okviru ove humanitarne akcije koja se organizuje više od decenije, pored druženja i dobre atmosfere, mališane očekuje i ono čemu se uvek najviše raduju, a to su naravno pokloni. Svako dete uzrasta od tri do šest godina biće obradovano novogodišnjim poklonom u vidu paketića  koji će sadržati različite slatkiše, slane grickalice i igračke.

 

U okviru projekta „Novogodišnja kutija“, koji obuhvata 17 beogradskih opština, svake godine za oko 1000 mališana, organizuje se praznično druženje i darivanje. Do sada je podeljeno preko 15.000 novogodišnjih paketića deci iz socijalno ugroženih porodica na teritoriji Beograda, sa ciljem da se njihov položaj poboljša, kao i da osete toplinu i duh praznične atmosfere.

Kontakt

Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću, e-mail: info@metro.rs  
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd
Tel/fax: 0800 222 022