BOŽIĆNA GOZBA ZA DECU IZ DOMA „JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ“

Bozicni rucak

Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Club-a Srbije pripremili su božićni ručak štićenicima iz Doma za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj”.

 

Ručak je bio poslužen na sam dan Božića, 7. januara 2019. godine, od 12h u Domu, u ulici Braće Jerković 119, u Beogradu.
Članovi Junior Chefs Cluba ovom prilikom pripremili su 180 obroka za decu smeštenu u Domu bez roditeljskog staranja. Događaj su podržali i svojim prisustvom uveličali ambasadorka Brazila NJ.E. Izabel Kristina, Ambasadorka Kanade NJ.E. Keti Čaba, Ambasadorka Izraela NJ.E. Alona Fišer-Kam i NJ.K.V. Princeza Katarina Karađorđević.

Junior Chefs Club Srbije pored svojih redovnih aktivnosti edukativnog i stručnog karaktera, kao i brojnih uspeha na najprestižnijim međunarodnim kulinarskim takmičenjima, posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu. Od kada je započet kao redovna akcija - božićni ručak pripremljen je i serviran za više od 5200 ljudi.
I ove godine mladim kuvarima podršku su pružili partneri zajedničke, tradicionalne, božićne akcije - kompanije METRO, u čijem je HoReCa Centru gozba bila pripremljena, kao i McCain, Kotanyi, Gastromaster i Friglo.

Učestvovanje u aktivnostima poput organizovanja tradicionalnog božićnog ručka za decu bez roditeljskog staranja, deo je projekata kojim kompanija METRO podržava zajednicu i okruženje u kojoj posluje i pruža konzistentnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Kontakt

Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću, e-mail: info@metro.rs  
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd
Tel/fax: 0800 222 022