Pekari

Recept uspeha leži u posebnosti i veštini!

Za nas, pekarstvo je više od proizvodnje hleba. To je drevna veština koja vekovima hrani čovečanstvo i nepresušan izvor inspiracije u kome se prepliću tradicija i inovacija, zanat i umetnost. Savremeno pekarstvo je spoj dva potpuno različita pristupa: industrijskog i zanatskog pekarstva. Ova dva pristupa se suočavaju sa specifičnim izazovima koji proističu kako iz njihovih potreba tako i iz radnog okruženja i oba zahtevaju drugačija, prilagođena rešenja.

Inspirisani Vama odlučili smo da dodatno unapredimo svoju ponudu usluga i proizvoda koji prate ritam Vašeg poslovanja. Želimo da odgovorimo na sve postojeće potrebe pekarske industrije i da predvidimo one u nastajanju.                                                    
                                                                                                                                                                                SVE ZA PEKARSTVO I PEKARE

 

U svim distributivnim centrima na raspolaganju Vam se nalaze komercijalisti zaduženi za pekare.

Za sve detaljnije informacije u vezi sa poslovanjem i dostavom robe kontaktirajte odeljenje komercijalista u najbližem distributivnom centru.

Da li ste znali?
Da se u Srbiji godišnje pojede 85 kg hleba po stanovniku, što nas stavlja u sam vrh potrošača ove osnovne namirnice zajedno sa Nemcima 84 kg, Dancima 74 kg, Austrijancima 70 kg, Italijanima 66 kg.

 

Mi smo Vaš pouzdan partner u poslovanju i zajedno idemo sigurnim korakom napred.