Postanite kupac

METRO kartica

Restorani

Restorani
Apsolutno najbolji izbor svih artikala potrebnih za poslovanje restorana. Najširi asortiman namirnica i pića formiran na osnovu Vaših želja i sugestija. Za Vas smo obezbedili sastojke za pripremu jela sa svih kontinenata i iz svih svetskih mora, bez obzira da li se radi o mesu, ribi, voću, povrću, mlečnim proizvodima, začinima, gotovim proizvodima...Omogućite Vašim gostima nezaboravne trenutke priredivši im vrhunski gastronomski užitak.

Samo u METRO Cash & Carry možete pronaći toliko veliki izbor svežih, smrznutih  i konzerviranih namirnica uz široku paletu najboljih domaćih i svetskih alkoholnih i bezalkoholnih pića u pakovanjima posebno prilagođenim za ugostitelje. METRO je za Vas obezbedio i veliki izbor profesionalnog pribora i galanterije neophodnih za Vaše poslovanje.

I ne samo to. Formirali smo poseban centar namenjen ugostiteljima HoReCa centar u kome ćete imati priliku da unapredite znanja i veštine Vaših kuvara, barista, konobara uz pomoć najboljih svetskih i domaćih gastronomskih stručnjaka.

Profesionalno rešenje za Vašu kuhinju Profesionalni gastro uređaji.