Postanite kupac

METRO kartica

Trgovci

Male radnje u komšiluku - veliko zadovoljstvo komšijama

U vremenu kada uticaj hipermarketa neprestano raste može se steći utisak da male radnje nemaju obećavajuće šanse za opstanak. Na sreću, posmatranja tržišnih kretanja pokazuju da kupci ne žele olako da zamene pristupačnost koju obezbeđuju ovakve “male trgovine iz komšiluka”.

Svojim dugogošnjim iskustvom u ovoj oblasti METRO se pozicionirao kao adekvatan i čvrst partner u borbi sa jakom konkurencijom.

U nastojanju da očuvamo koncept tradicionalnih trgovinskih radnji koje pored standardne ponude svojim kupcima nude brzinu i lični pristup, obezbeđujemo asortiman koji je specijalizovan za potrebe trgovaca.

U našim distributivnim centrima u svakom trenutku možete pronaći sve artikle na jednom mestu i na taj način obavljati brzu i jednostavnu kupovinu.

Obezbeđujemo odlične uslove kupovine: Na osnovu ostvarenog ukupnog mesečnog prometa, uključujući i promet sa akcijskim artiklima, stičete pravo na popust na odeljenjiima pića, deterdženata i kozmetike, konzervi i slatkiša.

Metro kao profesionalni partner trgovaca, pomaže da slogan “Sve za komsiju na jednom mestu” pretočite u stvarnost, a svoje kreativne ideje u realnost.

Partnerstvo donosi uspeh u zajedničkom poslovanju!