Zimske gume i auto oprema - Metro


Zima nam uskoro dolazi a METRO je za Vas pripremio fenomenalnu ponudu zimske opreme koja sadrži auto gume, akumulatore,
antifriz, lance za gume i sve ostalo što Vam je neophodno za bezbednu vožnju u zimskim uslovima! Bezbednost na putevima je naš moto, stoga Vam donosimo samo proizvode renomiranih kompanija proverenog kvaliteta. Za sve artikle iz aktuelnog kataloga, nudimo Vam i do 100 dana odloženog plaćanja!

Pogledajte ponudu METRO zimske auto opreme koju možete nabaviti u periodu od 09. novembra do 06. decembra. Budite bezbedni na putevima!

Saznajte više o našem novom asortimanu i opremite svoje vozilo za predstojeći zimski period!

ZIMSKE GUME

Uz pomoć naše nove specijalne ponude zimskih auto guma nećete morati da brinete za bezbedednost na drumu! Nove zimske gume su neophodne ukoliko planirate duži put ili često vozite svoj automobil, a kako bi sigurnost bila na najvišem nivou, preporučujemo da ugradite nove radkapne i da obavezno u vozilu imate i lance za sneg.

AKUMULATORI

Kako bi Vaše vozilo uvek bilo u punoj snazi preporučujemo Vam naš novi asortiman akumulatora! Nudimo Vam isključivo provereni kvalitet i dokazane proizvođače kako biste bili što sigurniji za volanom. Preporučujemo Vam i nova mineralna motorna ulja, kao i ponudu antifriza za brzo vraćanje Vašeg motora u radni pogon! 

DODATNA AUTO OPREMA

Pripremite se za zimski period uz našu dodatnu opremu! Ukoliko planirate zimovanje sa Vašom porodicom korisni će Vam biti krovni nosači na koje možete staviti Vaš krovni kofer. Osim toga, treba da obezbedite Vaše mališane pomoću našeg dečijeg sedišta za auto. Upotpunite Vaše vozilo u periodu od 09. novembra do 06. decembra!

GARAŽNA VRATA

Garažiranje vozila postaje sve važnije kako zalazimo u zimski period. Stoga su automatska garažna vrata, koja možete pronaći u našem novom katalogu zimske auto opreme, idealan izbor za Vaš dom!
Kako biste upotpunili svoju privatnu radionicu, i postali sami svoji majstori, savetujemo da pogledate naš kofer sa alatom! Sve proizvode možete pronaći u našim distributivnim centrima. 


Pripremili smo par praktičnih saveta za Vas kako biste izbegli nevolje sa automobilom i uspešno prebrodili zimski period!

 

Redovno menjajte motorno ulje!

 
Pridržavajte se redovnih termina za zamenu ulja. Čak ih možete i skratiti i time produžiti vek trajanja motora Vašeg automobila. Izbegavajte falsifkate i kupujte originalna ulja na proverenim mestima. Kvalitet motornog ulja najviše se iskazuje tokom zimskog perioda, prilikom prvog jutarnjeg starta motora. Pogledajte aktuelnu METRO ponudu motornih ulja.
Neka stakla uvek budu čista!


Bezbednosti nikad dovoljno! Stoga savetujemo da obratite pažnju čak i na ono što se podrazumeva - čišćenje stakla. Naime, čista stakla se lakše odmagljuju i treba da vodite računa o njihovom održavanju kako spolja, tako i unutar vozila. Takođe, obratite pažnju i na kvalitet zimske tečnosti za šoferšajbne koju koristite. Ukoliko su stakla prljava teže će se odmagljivati i stoga Vam mogu stvarati neprijatnosti na drumu. Pogledajte našu novu specijalnu ponudu strugača leda, brisača stakla i sredstava za bezkontaktno pranje vozila.