Postanite kupac

METRO kartica

Dan sopstvenog poslovanja 2018.

Šta je Dan sopstvenog poslovanja?

U želji da istaknemo važnost koju sopstveno poslovanje ima za našu svakodnevicu, METRO je odlučan da oda priznanje preduzetnicima u svih 25 zemalja u kojima kompanija postoji. Ovim povodom, kreirali smo poseban događaj koji će, zajedno sa nama, proslavljati preduzetnici širom sveta - Dan sopstvenog poslovanja obeležiće se i ove godine u Srbiji 9. oktobra 2018.

U godinama koje su pred nama, ovaj dan će se obeležavati svake godine drugog utorka u oktobru.

Širom sveta, ugostitelji su svakog dana vođeni istom težnjom - da njihova usluga bude na vrhunskom nivou. Na ovaj način, iskazujemo zahvalnost upravo njima, ugostiteljima, koji svojim trudom svaki naš dan čine potpunijim.

Svi preduzetnici su pozvani da kreiraju svoje specijalne ponude za Dan sopstvenog poslovanja koje će važiti samo 9. oktobra 2018. Svoje ponude mogu postaviti na posebnoj stranici www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs i pridružiti svoj biznis globalnoj mreži preduzetnika koji obeležavaju Dan sopstvenog poslovanja.Prijavite se

Da li ste vlasnik restorana ili bilo kog drugog oblika preduzetništva? Ako je Vaš odgovor potvrdan, ispunjavate sve što je potrebno da kreirate svoj nalog  na našoj platformi www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs  i postavite svoje specijalne ponude koje će važiti 9. oktobra 2018. Ne propustite ovu priliku da obradujete svoje stare goste, klijente, ili mušterije kao i da privučete nove!
img-1
Otkrijte specijalne ponude po svom ukusu

Ako volite da budete deo slavlja, tražite najprivlačniju ponudu u svom kraju i istražujete nova mesta, stranica www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs je pravo mesto za Vas. Na mapi markirajte svoju lokaciju i ubrzo ćete dobiti pregled svih specijalnih ponuda u svojoj blizini, ali i dalje, širom cele planete. Ovo je odlična prilika da pronađete dodatne ugođaje u svom gradu i otkrijete nova omiljena mesta.

Kreirajte svoje specijalne ponude

Zanimljiva i privlačna ponuda je sve što je potrebno da privučete što više komšija da baš sa vama proslave Dan sopstvenog poslovanja. To može biti kombinacija proizvoda ili usluga, popust pri kupovini ili poklon dezert uz kafu. Možete kreirati do 5 specijalnih ponuda, a to kako će one izgledati zavisi od Vaše maštovitosti i mogućnosti. METRO je tu da Vas podrži svojim posebnim ponudama, inspiracijom i digitalnim promotivnim paketom koji možete koristiti za promociju na svojim društvenim mrežama. Kreirajte specijalne ponude na
 www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs
img-2

Proslavite Dan sopstvenog poslovanja

Učešćem u Danu sopstvenog poslovanja preduzetnici će biti u prilici da, koršćenjem specijalno kreirane platforme www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs unaprede i još uspešnije predstave svoje usluge i proizvode. Dekorišite svoj poslovni objekat u znaku Dana sopstvenog poslovanja i pozovite ljude da se informišu i uživaju u ponudama koje zajedno spremamo! #loveownbusiness


POSETITE NAŠU POSEBNU STRANICU

Pogledajte našu posebnu stranicu www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs Registrujte se, postavite odmah ili kasnije svoje specijalne ponude i pronađite specijalne ponude po svojoj meri u kojima ćete uživati 9. oktobra 2018.


DAN SOPSTVENOG POSLOVANJA SE PROSLAVLJA ŠIROM SVETAVlasnici sopstvenog biznisa su srećni kada ljude oko sebe čine srećnim. Oni prate svoje ideale i imaju ideje na putu ka svom uspehu.
 
Ambicija i posvećenost da svojim gostima, mušterijama ili klijentima pruže nezaboravnu uslugu čini ih prepoznatljivima i voljenima u svom komšiluku.
 
Oni znaju da je svako poslovanje posebno, ali postoji jedno koje se posebno ističe a to je - sopstveno poslovanje.

 

 

 


KREIRAJTE SPECIJALNU PONUDU