Dolazi leto – specijalna ponuda bazena, ležaljki i opreme za plažu!

U METRO distributivnim centrima možete naći kompletnu ponudu za leto - od bazena, ležaljki i suncobrana, do papuča i peškira za plažu. Pripremite se na vreme jer ove godine možete svojim najbližima omogućiti nezaboravne dane letnje zabave!

Bazeni

Bazeni za dvorište različitih dimenzija i sistema doneće Vašim ukućanima i prijateljima potrebno osveženje u vrelim letnjim danima i dane vodene zabave koje neće zaboraviti. U našoj ponudi nalaze se i pumpe za bazene, podloge za bazene, kao i oprema koja Vam je potrebna za njihovo održavanje. Najzabavniji odmor ne mora biti samo na moru, već i u Vašem dvorištu! Pogledajte detaljnu ponudu i odaberite pravu dimenziju.

Oprema za plažu

U METRO objektima možete nabaviti svu potrebnu opremu – od papuča i peškira za plažu do šarenih japanki i  dušeka za vodu. Uživanje u vodi ali na dušeku sa hladnim koktelom u ruci je pravi način da provedete svoj zasluženi odmor. Ukoliko ste već odlučili gde ćete na letovanje ove godine, onda Vam ostaje još da nabavite odgovarajuću opremu za plažu kako bi ugođaj bio potpun!

Vi se samo opustite i uživajte, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Ležaljke i suncobrani

Za potpuni užitak tokom leta, suncobrani i ležaljke su obavezni. Bilo da se opuštate na moru ili pijete hladno piće pored svog novog bazena u dvorištu, udobna ležaljka pružiće Vam savršeni komfor, a suncobrani potrebnu zaštitu od vrelog letnjeg sunca.

Da biste mogli bezbrižno da uživate, u našoj ponudi možete naći i postolja za suncobrane, koje će osigurati da Vaš novi suncobran ostane na mestu dok se Vi opuštate u hladu. Kompletna METRO ponuda za leto je spremna, pogledajte katalog i uživajte!

Sve za decu

Leto je vreme kojem se najmlađi raduju cele godine! Da bi se Vaši mališani bezbrižno igrali sa svojim kanticama za pesak ili u posebnim bazenima za decu, METRO Vam je pripremio specijalnu ponudu.

Od šlaufa, mišića i guma za plivanje, do japanki za decu i šarenih kreativnih peškira sa njihovim omiljenim herojima iz crtaća. U našoj ponudi možete pronaći sve što je Vašim mališanima potrebno za savršeno letovanje! Pogledajte kompletnu ponudu u METRO katalogu za leto.

Posetite najbliži METRO objekat i učinite ovo leto nezaboravnim!