Postanite kupac

METRO kartica

METRO Šampioni humanosti 2015


banerProjekat "METRO Šampioni humanosti 2015"


Projekt “METRO Šampioni humanosti 2015” zamišljen je kao akcija koja ima za cilj da istakne značaj zajedništva, solidarnosti i humanosti. Ovom akcijom se pružala mogućnost široj javnosti da prepozna i upozna ugostitelje koji su spremni da u domenu svoje delatnosti naprave korak više, i svojim angažovanjem, požrtvovanošću i humanošću doprinesu zajednici i tako postanu primer drugima.

Proglašen je "METRO Šampioni humanosti 2015"Restoran "Petica" na Adi Ciganliji

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija zvanično je 23. septembra proglasila Šampiona humanosti za 2015. godinu.

Prema glasovima publike i ocenama stručnog žirija, pobednik konkursa METRO Šampioni humanosti 2015 je vlasnik restorana „Petica“ na Adi Ciganliji, koji duži niz godina pruža humani doprinos svojoj zajednici i nesebičnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Dejanu Mijailoviću, vlasniku restorana „Petica“, u METRO objektu u  Zemunu uručena je glavna nagrada, ček u iznosu od 3000 evra u dinarskoj protivvrednosti za kupovinu u METRO Cash & Carry distributivnim centrima.

Humanost vlasnika i zaposlenih u ovom restoranu poznata je mnogima. U „Petici“ se spremala hrana za sve heroje koji su gradili nasipe tokom prošlogodišnjih poplava, pod krovom ovog restorana svoj dom pronašle su mnoge napuštene životinje, skupljala se pomoć za mališane iz Prihvatilišta za decu u Beogradu, i kroz brojne druge aktivnosti vraćaju se osmesi na lice svima koji su izgubili veru u lep život.

(S leva: Dejan Mijailović i Vladimir Ceković)