Postanite kupac

METRO kartica

Kako odabrati „METRO Šampiona humanosti 2015“?

Izbor pobednika zavisi od broja prikupljenih glasova i finalne odluke stručnog žirija ovog nagradnog konkursa. Nakon što glasanjem na zvaničnoj METRO Internet stranici bude odabrano 10 priča sa najviše glasova, ugostitelj sa najhumanijom pričom biće odabran od strane našeg stručnog žirija.

Predstavljamo vam članove žirija:

Rada Đurić

Ivan Jovanović

rada-3
Urednik i voditelj TV emisije “Beogradska hronika”, Radio Televizije Srbije. Dugogodišnji novinar i jedno od najomiljenijih televizijskih lica na našim prostorima. Prepoznatljiva je po analitičkom pristupu i bavljenju najaktuelnijim temama i problemima građana.
ivan-jovanovic-3
Dugogodišnji novinar i urednik dnevnog lista „Blic“. Ivan danas zauzima poziciju zamenika urednika rubrika Politika, Društvo i ekonomija u redakciji istoimenog lista. Specijalizovao se za oblast ekonomije i tokom višegodišnjeg rada u najtiražnijem dnevnom listu u Srbiji postao je jedan od najkvalitetnijih ekonomskih novinara i urednika mlađe generacije.

Jovica Jovičić

Zoran Knežević

jovica-3
Majstor gastronomije koji je značajno iskustvo stekao radeći u najeminentnijim ugostiteljskim objektima širom sveta. Nosilac brojnih kulinarskih priznanja i medalja. Kao domaćin popularnog TV serijala “Paklena kuhinja” Jovica je na zanimljiv i inovativan način postavio temu kulinarstva u fokus najšire javnosti.
zoran-3
Urednik časopisa Market Network, B2B izdanja o ritejlu i trgovini robom široke potrošnje, i novinar magazina Cafe Bar, specijalizovanog izdanja o HoReCa sektoru. Poznavalac makro i mikroekonomskih prilika u Srbiji i svetu, a naročito iz oblasti trgovine, logistike, preduzetništva. Poseduje iskustvo iz oblasti poslovanja ugostiteljstva i jedan je od autora knjige “Kako postati uspešan ugostitelj”.

Dušan Čolović

dusan-colovic
Viši rukovodilac za odnose sa kupcima u kompaniji METRO, sa desetogodišnjim iskustvom u radu sa ugostiteljima. Poznavalac je srpskog tržišta i prati korak sa svetskim kretanjima iz HoReCa oblasti. Sa svojim timom pokrenuo je jedinstven projekat - centar za obuku ugostitelja. HoReCa centar svake godine ugosti najeminentnije domaće i strane stručnjake iz ove oblasti.