Baštenski nameštaj

Ekskluzivna ponuda

head-baner

Stiglo je proleće a to za mnoge ugostitelje znači jedno - Sezona je počela! Potrebno je razmišljati na vreme i pripremiti se za sezonu lepog vremena pažljivo i blagovremeno. Baš kao i ugostiteljima širom naše zemlje, i nama je ugođaj na prvom mestu. Zato smo pripremili ponudu koja budi inspiraciju za uređenje najlepših bašti i terasa ovog proleća!

Predstavljamo vam široku ponudu modernog, a pre svega kvalitetnog nameštaja i baštenskih garnitura, stolica i stolova, baštenskih ljuljaški, opreme i nameštaja. Sve to možete naći u našem specijalnom katalogu  "Na otvorenom" 

Učinite da ova sezona procveta!

Presvucite svoj objekat u udobnost


Želimo da Vam ponudimo nameštaj koji će vašim gostima pružiti udobnost zbog koje će uvek poželeti da vreme provode baš tu. Pored usluge, udobnost i prijatan ambijent je ono što vas čini omiljenim ugostiteljskim objektom!

Ne propustite ponudu po super cenama - počevši od stolova i stolica za baštu, garnitura, oprema za kafiće, ljuljaški do suncobrana i ležaljki za tople letnje dane!

Pogledajte ponudu!

Uhvatite trendove


Opremite baštu svog ugostiteljskog objekta - kafića, restorana, bara vodeći se najnovijim trendovima! Pružajući svojim gostima potpuni ugođaj u ambijentu budite sigurni da će i vaši zaposleni uživati da radno vreme provode u inspirativnom radnom prostoru.

Novi stil potražite među nesvakidašnjim ljuljaškama, garniturama i nameštajem. Donosimo dizajn, kvalitet, dugotrajnost i najvažnije - donosimo inspiraciju ovog proleća!

Pogledajte ponudu!

Obezbedite trenutke za pamćenje


Ako želite da uživate u sunčanim trenucima sa svojom porodicom i prijateljima, uvereni smo da ćete kod nas naći baš ono što će vam u tome pomoći.

Široka ponuda opreme za izlet počevši od šatora za noćenje pod vedrim nebom, preko ručnih frižidera sve do prenosivih roštilja i sklopivih stolica! Želimo da budete bezbrižni u prirodi i da najlepše uspomene ovog proleća stvarate baš tu!

Pogledajte ponudu!

Izdvajamo iz ponude

BAŠTENSKE GARNITURE
BAŠTENSKI PAVILJONI
BAŠTENSKE LJULJAŠKE

Saveti za održavanje

 1plavo 
Odlaganje preko zime
Ne zaboravite na svoj baštenski nameštaj i preko zime! Uvek savetujemo da mesto na kome će vaš nameštaj van sezone prezimiti ne bude pretoplo. Nemojte ga ni prekrivati jer može doći do isušivanja i pojave buđi. Idealna mesta su garaža ili nastrešnica pokrivena sa bočnih strana.
 budj 
Pojava buđi
Tokom zime obično se pojavljuje najdebljim delovima nameštaja u vidu suvog belog praha. Tretirajte je krpom i četkom a možete premazati i uljem za dodatnu zaštitu. Ne dozvolite da miris ili vidljivost ove neželjene pojave utiče na vaše poslovanje ili promeni mišljene vaših gostiju.
plavo 
Održavanje i nega
Neophodno je da nameštaj od drveta premažete zaštitnim uljem pred sezonu, pogotovu ukoliko je nameštaj izložen suncu. Za poliranje metalnog ili plastičnog nameštaja možete koristiti i auto-vosak. Aluminijum možete lako očistiti mekom krpom koja je umočena u vodu i sirće. Poželjno je čistiti nameštaj pred proleće i jesen, odnosno na početku i kraju sezone.
 vlagal 
Vlaga
Ako je vaš drveni nameštaj počeo da dobija tamniju boju verovatno je došlo do pojave vlage. Iako je važno premazati nameštaj uljem, nekada ni to nije dovoljno. Korisitite sredstvo za čišćenje nameštaja i hlor za tretiranje oštećenih površina. Kao dodatni savet, možete čak i išmirglati zahvaćeno područje.