Specijalna ponuda novogodišnjih dekoracija i jelki!

Nova ponuda pomoću koje ćete ukrasiti Vaš dom u novogodišnjem periodu je tu! Obradujte Vaše najmilije i upotpunite prazničnu atmosferu uz naše nove kataloge koji sadrže novogodišnju dekoraciju, jelke i paketiće. Pomažemo Vam da unesete toplinu u svoj dom!

Pogledajte naše nove kataloge sa novogodišnjim i prazničnim proizvodima koje možete nabaviti u periodu od 23.11.2017. do 06.01.2018. godine. Vaši mališani će Vam biti zahvalni!

Budite deo praznične euforije!

NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA

Osećate prazničnu euforiju? Naša nova ponuda jelki, novogodišnjih ukrasa i rasvete će Vam pomoći da osvetlite dom i tako unesete prazničnu atmosferu u svoj prostor!  Započnite ukrašavanje doma odmah! Napravite izbor između srebrnih i zlatnih tonova sa zelenim i crvenim površinama i udahnite prazničnu energiju u svoj dom!

NOVOGODIŠNJI UKRASI

Sklopite savršenu prazničnu atmosferu u sopstvenom domu! Dekorišite Vaš prostor našim ukrasnim kuglama, visećim figurama i ukrasima za jelku. Lepota je u detaljima!

NOVOGODIŠNJE JELKE

Praznici ne mogu da prođu bez novogodišnje jelke! U našoj ponudi se nalaze zelene, bele kao i LED jelke u različitim veličinama - od 35 pa sve do 240 cm visine. Unesite toplinu u Vaš prostor! 

NOVOGODIŠNJA RASVETA

Neka Vaš dom zablista uz novu METRO ponudu novogodišnje rasvete! Za Vas smo pripremili najkvalitetnije lampice za jelku, svetleće zvezde kao i LED dekoraciju. Pomoću našeg novog kataloga možete ukrasiti kompletan dom, spolja i iznutra!

Budite deo praznične euforije!


NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI

Došlo je vreme da se Vaši najdraži zaslade novim METRO novogodišnjim paketićima! Raspolažemo isključivo artiklima dokazanih proizvođača, tako da ćete sigurno pronaći savršen paketić za Vaše mališane. Obradujte svoje najmilije!

IGRAČKE ZA DEVOJČICE

Praznični period ne bi bio isti bez igračaka! Neka se Vaše princeze tokom novogodišnjeg raspusta zabave sa nekom od igračaka za devojčice iz našeg novog asortimana!

IGRAČKE ZA DEČAKE

Upotpunite svojim mališanima prazničnu euforiju kupovinom neke od mnogobrojnih igračaka za dečake iz naše specijalne ponude! Bilo da Vaš momak voli traktore, automobile ili akcione figure - sve to možete pronaći u našem novom katalogu!

Saveti za novogodišnju dekoraciju!

 

Kako bi praznici protekli u što boljem redu, za Vas smo izdvojili par saveta uz pomoć kojih će Vaš dom i trpeza izgledati fenomenalno tokom novogodišnjeg perioda!
19

Uređenje stola za božićnu večeru

Sezona praznika nam stiže! Božićna trpeza u našoj kulturi i tradiciji zauzima veoma bitno mesto. Iako najviše pažnje posvećujemo hrani - česnici, mesu, voću, ne smemo zaboraviti dekoraciju samog stola i trpeze.

Božićnu večeru, pravom dekoracijom, možete samo poboljšati i svima ulepšati ovaj važan porodični trenutak. Budite kreativni i ukrasite trpezu crvenim tonovima, prazničnim stoljnjakom kao i fino ukrašenim escajgom.

Za Vas smo pripremili i tanjire i činije različitih veličina, kao i razne keramičke figurice i ukrasne šišarke koje će ulepšati Vašu božićnu večeru!

Pogledajte našu novu ponudu novogodišnjih i božićnih ukrasa!

 

 

Dekoracija jelke

Neka cela porodica uživa u jednoj od omiljenih prazničnih aktivnosti - kićenju jelke. Kako bi Vaša jelka izgledala savršeno, trebalo bi da preovlađuju dve do tri komplementarne boje - standardna crvena i zlatna, moderna srebrna i plava ili elegantna bela i srebrna.

Pravu novogodišnju jelku uvek krase kugle i lampice, ali ne zaboravite na trakice, šljokice, perle ili vence. Kada su ukrasne kugle u pitanju, najbolje je da veće kugle kačite na spoljne grane a lakše na unutrašnje.

Jelku bi trebalo uvek da dekorišete od vrha ka dnu kako biste ravnomerno rasporedili sve ukrase.

Pogledajte našu novogodišnju dekoraciju koja uključuje ukrasne kugle, rasvetu i jelke!

20