Specijalna ponuda novogodišnjih dekoracija i jelki!

U susret 2019.

U susret 2019. METRO Vam donosi veliki izbor novogodišnjih jelki različitih tipova i dimenzija. U ponudi se nalazi 12 jelki - borovi i jele zelenih i belih vrhova, od 150cm do 420cm visine. Pravi izbor jelke je nešto što značajno pomaže da ukrasite dom ili prostor u kojem ćete dočekati Novu godinu.  Uz širok asortiman jelki, u našoj specijalnoj novogodišnjoj ponudi možete pronaći i veliki izbor novogodišnjih ukrasa različitih boja, oblika i dimenzija, vrhove za jelke, girlande, ukrasne pahulje, novogodišnje lampice i još mnogo toga.

Novogodišnje jelke

Novogodišnji ukrasi

Vrhovi za jelke

Girlande

Novogodišnje lampice

Novogodišnja led rasveta je postala nezaobilazni deo ukrašavanja prostora tokom praznika, a METRO je spremio ponudu koja Vam omogućava da napravite izbor po Vašoj meri kako bi Vaš dom zablistao, osvetljen prazničnim bojama.

Led rasveta

Led zavesa

Led projektor

Figurice Deda Mraza i slatkiši su uvek deo novogodišnjih poklona, atmosfere i raspoloženja. Bez figurica Deda Mraza i slatkiša Nova godina ne bi bila to što jeste, zato je METRO pripremio posebnu ponudu kojoj ćete teško odoleti.

Figure Deda Mraza

Slatkiši

Odabir pravog poklona za naše mališane uvek znači sreću, a METRO vam u specijalnoj novogodišnjoj ponudi donosi veliki izbor igračaka za devojčice i dečake. U ponudi ženskih igračaka možete pronaći lutke i različite setove za igru za devojčice svih uzrasta, a dečake obradujte raznim modelima automobilčića i omiljenim junacima. Posebno mesto u našem srcu i našem novogodišnjem asortimanu su pronašle plišane igračke. Na Vama je samo da procenite da li će idealan poklon biti lav, meda, kuca, majmun, veverica, delfin ili fotelja od pliša.

Igračke za devojčice

Igračke za dečake

Plišane igračke

Ništa manje važne u razvoju naših najmlađih nisu puzzle kao i društvene i edukativne igre koje pomažu našim mališanima da razvijaju logičko razmišljanje. Iz tog razloga smo pripremili i posebnu ponudu koja će omogućiti deci svih uzrasta da se zabave i razvijaju na pravi način. 

Puzle

Društvene igre

Edukativne igre

Odaberite idealan novogodišnji poklon u METRO specijalnoj ponudi!