Otkrijte nove METRO brendove

Kompanija METRO u svom širokom asortimanu robnih marki nudi kvalitetne proizvode, posebno odabrane i dizajnirane da odgovore na zahteve naših kupaca.

Izuzetan izbor artikala omogućava bogatije i efikasnije poslovanje našim kupcima, bilo da rade u restoranu, hotelu, pekari ili samostalnoj radnji, ali isto tako pruža idealan odnos kvaliteta i cene i krajnjem potrošaču.   Visok kvalitet proizvoda, testiranih i odobrenih od strane profesionalaca, sertifikovani proizvođači, praktična i savremeno dizajnirana ambalaža, i uvek atraktivne cene – pravi su izbor svakoga ko želi najbolje, i razlog što je METRO prvi izbor kupaca!

Danas Vam nudimo i novo, savremeno rešenje za profesionalce – proizvode pod našim novim robnim markama – METRO CHEF, METRO PROFESSIONAL I METRO PREMIUM. METRO CHEF – ponuda pokriva širok, sveobuhvatan i inspirativan profesionalni asortiman veoma kvalitetnih prehrambenih proizvoda, koji će pridobiti i najzahtevnijeg gastronoma. METRO PROFFESIONAL – asortiman neprehrambenih proizvoda, specijalno razvijen za profesionalne ugostitelje, pouzdan i efikasan izbor kuhinjskih dodataka, posuđa, pribora i opreme, kuhinjskih aparata, baštenske opreme, sredstava za higijenu i čišćenje.  METRO PREMIUM – nudi ekskluzivne proizvode najvišeg kvaliteta, koji bude inspiraciju i podstiču kreativnost, osmišljen za vrhunske kulinarske trenutke.

Proverite zašto je METRO pouzdan partner u ugostiteljstvu širom sveta i potražite nove proizvode u METRO distributivnim centrima u Srbiji!

OTKRIJTE NOVE METRO BRENDOVE