Još jedna uspešna školska godina uz METRO Cash & Carry!

I ove godine smo za Vas spremili najbolji izbor školskog pribora!

Nova školska godina se bliži, zbog toga Metro Vam je pripremio kompletnu ponudu da opremite Vaše školarce. U ovogodišnjem asortimanu nalaze se školske torbe i školski pribor sa likovima iz omiljenih crtanih filmova da Vaše dete može da uživa radeći svoje zadatke. Od rančeva preko sveski i pernica pa sve do hemijskih olovaka i flomastera.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Rančevi

Školski pribor po izboru Vašeg školarca

Sećate li se svojih prvih školskih dana? Ta radost tokom biranja šarenog školskog pribora ne zaboravlja se lako! Neka i pernice vaših mališana budu pune grafitnih olovaka, drvenih bojica i flomastera u raznim nijansama.

Nabavite nove školske vežbanke, rečnike i blokove, kao i sveske na linije, kvadratiće i one sa Disney motivima po pristupačnim cenama. Pogledajte ponudu školskog pribora za Vaše male genijalce u Metro Cash & Carry katalogu školske opreme.
Raznovrsni školski pribor omogućiće Vašem detetu da ispunjava sve svoje obaveze sa lakoćom i radošću, pa će školski dani biti veće uživanje! 

Rančevi i torbe

Kupovina novog školskog ranca slatka je muka - toliko modela i boja između kojih se može birati! U Metro Cash & Carry katalogu školskog pribora možete videti široku ponudu školskih rančeva za Vaše mališane. Naš asortiman obuhvata  školske torbe za dečake i devojčice, kao i rančeve za školu sa omiljenim likovima iz crtanih filmova. Zbog toga smo sigurni da će se devojčice oduševiti piši-briši Frozen rancem sa šljokicama, a dečaci novim 5D rancem sa motivima svojih omiljenih junaka!

 

Od školaraca se traži da nose puno knjiga, stoga možete izabrati i školske torbe na točkiće koje će im olakšati nošenje istih. 
Kad Vaš mali đak izabere ranac koji mu se najviše dopada, pakovanje školske opreme i užine biće zadovoljstvo i radost svakog školskog dana!

Školska oprema

Do nove školske godine ostalo je još mesec dana, ali verujemo da vaši klinci i klinceze već sada biraju odevnu kombinaciju za prvi dan škole! Ukoliko ima đaka prvaka u vašem domu, verujemo da je smišljanje prave kombinacije za 1. septembar već uveliko počelo. U novom Metro Cash & Carry katalogu pronaći ćete i školsku opremu koja je svim đacima neophodna - šortseve i majice za fizičko i to u više boja i veličina. Neka Vaši mališani izaberu odeću za školu u kojoj će se najbolje i najkomotnije osećati!