Još jedna uspešna školska godina uz METRO Cash & Carry!

I ove godine smo za Vas spremili najbolji izbor školskog pribora!

Povratak školu
Nova školska godina se bliži, zbog toga Metro Vam je pripremio kompletnu ponudu da opremite Vaše školarce. U ovogodišnjem asortimanu nalaze se školske torbe i školski pribor sa likovima iz omiljenih crtanih filmova da Vaše dete može da uživa radeći svoje zadatke. Od rančeva preko sveski i pernica pa sve do hemijskih olovaka i flomastera.

Izdvajamo iz ponude

Rančevi

Veliki izbor atraktivnih rančeva za školu koje će Vaše dete brzo zavoleti. Pripremite se za nove školske dane na vreme i bez problema. Pogledajte ponudu školskih torbi u Metro katalogu, odaberite i nabavite po povoljnoj ceni.

 

rancevi

Školski pribor: Sveske, pernice i olovke

Sve što je Vašem školarcu potrebno od školskog pribora nalazi se u novom Metro katalogu. Nabavite nove pernice sa omiljenim likovima iz crtanih filmova i obradujte Vaše dete. Flomasteri, olovke i bojice u raznim nijansama omogućiće Vašem detetu da ispunjava sve svoje obaveze sa lakoćom. Sveske na linije i kvadratiće, prazne sveske, radne i notne, uglavnom pripremite se za školske dane kompletno na jednom mestu i po pristupačnim cenama.

 

Školske stolice

Udobnost je najbitnija pogotovu u fazi razvoja zahteva pravilan položaj tela. Naši školarci dosta vremena provode za radnim stolom, stoga je bitno da im obezbedimo i stolicu koja će ih stimulisati da pravilno sede. Ne samo da će motivisati školarca da pravilno sedi već će to raditi sa zadovoljstvom ukoliko odaberete dezen koji se njemu baš dopada. Pogledajte ponudu stolica u Metro katalogu i iskoristite period pristupačnih cena.

 

stolice
Disney
METRO Cash & Carry Srbija dobitnik je Disney priznanja za najbolju promociju kroz prodaju u 2016. godini. Ovo prestižno priznanje osvojili smo za Disney prezentaciju i asortiman u prodaji tokom Back to school (školske) sezone, drugu godinu za redom. Među mnogobrojnim zvanicama, iz različitih kompanija, koje su u Beogradu okupili predstavnici Disney-jeve kancelarije iz Mađarske, bile su i naše Aleksandra Bandulaja i Živić Tanja. U konkurenciji mnogobrojnih kompanija, Disney je proglasio dobitnike priznanja u četiri kategorije, a METRO Cash & Carry Srbija još jednom je potvrdio da je nagrada potpuno zaslužena. Kao i da je BTS in-store egzekucija koju smo realizovali u 2016. godini još bolja i atraktivnija nego prethodne sezone, po rečima predstavnika Disney-ja.
Posetite METRO Cash & Carry distributivne centre u društvu svojih mališana, izaberite svoje favorite iz naše ponude i pobrinite se da njihove školske torbe budu spremne za prvi septembar!