Postanite kupac

METRO kartica

Staro posuđe - Nova šansa!

PODRŽIMO ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE

DONESITE STARO METALNO POSUĐE I PREUZMITE VAUČER ZA KUPOVINU NOVOG TIGANJA ILI ŠERPE

Sigurno imate posuđe koje treba zameniti, a još uvek niste odlučili šta sa njim.
Ne bacajte šerpe i tiganje, jer staro posuđe ima novu šansu!

NOVA ŠANSA – KORAK DALJE U OČUVANJU PRIRODE

Donesite bilo koji komad posuđa u METRO radnju, ostavite ga na ulazu za kupce i preuzmite vaučer sa popustom za kupovinu novog posuđa. Količina donetog posuđa nije ograničena. Za svaki doneti komad posuđa dobijate vaučer sa kojim možete ostvariti jednokratni popust od 20% za kupovinu jednog artikla sa lifleta, izdvojenog za Vas iz našeg asortimana METRO Professional i Metalac Professional.

NAMA JE VAŽNO, A VAMA?

Mi ćemo Vaše staro posuđe reciklirati u centru za reciklažu i na taj način, kao društveno odgovorna kompanija, u saradnji sa Vama i našim partnerima, sprečiti da otpad završi tamo gde mu nije mesto. Pozivamo sve Vas kojima je važno da očuvate prirodnu sredinu, da se priključite i podržite našu humanitarnu akciju i kroz nju pomognete onima kojima je naša pomoć najpotrebnija. Uputstvo centra za reciklažu: posuđe koje može biti prihvaćeno za reciklažu treba da bude sačinjeno od gvožđa, čelika, aluminijuma, inoxa, sa teflonskim premazom, emajlirano, a može biti sa ručkom ili bez nje, bez obzira na veličinu.

TRANSPARENTNO ZA JOŠ JEDAN OSMEH!

Celokupan iznos sredstava koji bude prikupljen nakon reciklaže biće doniran u humanitarne svrhe, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena putem naših kanala društvenih mreža i medija.

 

POGLEDAJTE LIFLET

Akcija traje od 01. septembra 2018. (06:00) do 01.decembra 2018. (24:00).

AKCIJA NIJE DOSTUPNA U RADNJAMA ŠABAC, POŽAREVAC I PALIĆ.