DOSTAVA ROBE - OD METRO RADNJI DO VAŠIH VRATA

Isporuka robe se vrši 6 dana u nedelji - od ponedeljka do subote, prema definisanim rutama, poštujući zahtevane vremenske okvire prijema robe kupaca. 

Dostava robe

METRO JE VAŠ POUZDAN PARTNER U POSLOVANJU!

METRO Cash & Carry pruža uslugu isporuke robe profesionalnim METRO kupcima, među kojima se nalaze hoteli, restorani, barovi, kantine, manji trgovinski objekti i ostali. O uslovima i ostalim detaljima u vezi sa isporukom robe možete se raspitati kod šefa komercijalista najbližeg METRO distributivnog centra.

DOSTAVA FIZIČKIM LICIMA

 Za sve naše postojeće i buduće potrošače omogućili smo kupovinu iz udobnosti vašeg doma. 

Pet puta nedeljno, od ponedeljka do petka, u periodu od 17:00 – 21:00h vršimo isporuku robe do Vas na užoj teritoriji grada Beograda. Za bliže informacije pogledajte mapu.

 

Obezbedili smo asortiman prilagođen vašim potrebama. Brzo i jednostavno, poručite robu u vrednosti minimum 5.000 RSD a mi ćemo Vam u dogovoreno vreme dostaviti poručene namirnice vrhunskog kvaliteta.

 

Plaćanje je moguće isključivo putem platnih kartica u trenutku isporuke. Plaćanje kešom ili na druge načine nije moguće. Molimo vas da ovo imate u vidu. 

 

Da bismo vam isporučivali robu, neophodno je da posedujete METRO friends karticu i da se registrujete za ovu uslugu. Ukoliko nemate METRO friends karticu, podnesite zahtev za otvaranje i u formularu za prijavu se opredelite za uslugu dostave robe.

Po popunjavanju zahteva za otvaranje kartice, nije potrebna dalja registracija za dostavu. U roku od 24h ćete na e-mail adresu navedenu u formularu dobiti podatke za pristupanje našem online portalu za poručivanje robe. Generičku lozinku koja će Vam stići možete zameniti prilikom prvog logovanja. 

Iskoristite uslugu dostave robe fizičkim licima
dostava robe fizičkim licima
registracija za postojeće kupce
Uslov za popunjavanje prijave za dostavu robe je da posedujete METRO Friends karticu.
Prijavite se ovde
Dostava robe fizičkim licima
registracija za nove kupce
Ukoliko još uvek nemate METRO Friends karticu ovde je možete popuniti prijavu i odmah se registrovati za dostavu.
Prijavite se ovde
Pitajte METRO
Tu smo za sva vaša pitanja, predloge I sugestije!
Kontaktirajte nas
Hladni lanac

Hladni lanac

Mi poštujemo održavanje hladnog lanca tokom faze prevoza robe o čemu svedoči i IFS sertifikat. METRO Cash & Carry je sertifikovan prema IFS standardu koji predstavlja najviši međunarodni standard hrane za veleprodajne objekte.

 

Sertifikacijom prema ovom standardu METRO Srbija garantuje kvalitet i bezbednost hrane kroz celokupan lanac prodaje, pružajući svojim kupcima dodatnu sigurnost i pouzdanost.

 

 

Saznajte više o hladnom lancu

Informišite se o našim ponudama i uslugama
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
MEtro kartica
Još uvek nemate
Metro karticu?
Izdavanje kartice je
jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
METro katalog
Sve ponude
Na jednom mestu
Budite u toku sa
aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
Katalog