Vaš pretraživač, Internet Explorer 11, je istekao i više nema podršku.
Instalirajte noviji pretraživač za sigurnije, brže i bolje korisničko iskustvo na našem web sajtu.

DOSTAVA ROBE

Dostava robe

DOSTAVA ROBE ZA PRAVNA LICA

Od METRO radnji do vrata vašeg objekta, magacina ili poslovnog prostora
kamion za dostavu robe

Isporuka robe se vrši 6 dana u nedelji - od ponedeljka do subote, prema definisanim rutama, poštujući vremenske okvire prijema robe kod kupaca.

METRO pruža uslugu isporuke robe profesionalnim METRO kupcima, među kojima se nalaze hoteli, restorani, barovi, kantine, manji trgovinski objekti, pekare, kancelarije i druga pravna lica. Isporuku vršimo vozilima sa rashladom, prilagođenoj vrsti robe koju isporučujemo. Širok spektar vozila omogućava nam da se prilagodimo raznim uslovima i zahtevima istovarnog mesta poštujući sva saobraćajna ograničenja. O uslovima i ostalim detaljima u vezi sa isporukom robe možete se raspitati kod šefa dostavne platforme najbližeg METRO distributivnog centra. 

Hladni lanac

Mi poštujemo održavanje hladnog lanca tokom faze prevoza robe o čemu svedoči i IFS sertifikat. METRO je sertifikovan prema IFS standardu koji predstavlja najviši međunarodni standard hrane za veleprodajne objekte. Sertifikacijom prema ovom standardu METRO Srbija garantuje kvalitet i bezbednost hrane kroz celokupan lanac prodaje, pružajući svojim kupcima dodatnu sigurnost i pouzdanost.

dostava fizičkim licima

Za sve naše postojeće i buduće potrošače omogućili smo kupovinu iz udobnosti vašeg doma. 
mapa uzi beograd

Pet puta nedeljno, od ponedeljka do petka, u periodu od 17:00 – 21:00h vršimo isporuku robe do Vas na užoj teritoriji grada Beograda. Za bliže informacije pogledajte mapu.

Obezbedili smo asortiman prilagođen vašim potrebama. Brzo i jednostavno, poručite robu u vrednosti minimum 5.000 RSD a mi ćemo Vam u dogovoreno vreme dostaviti poručene namirnice vrhunskog kvaliteta. 

Plaćanje je moguće isključivo putem platnih kartica u trenutku isporuke. Plaćanje kešom ili na druge načine nije moguće. Molimo vas da ovo imate u vidu.  

Da bismo vam isporučivali robu, neophodno je da posedujete METRO friends karticu i da se registrujete za ovu uslugu. Ukoliko nemate METRO friends karticu, podnesite zahtev za otvaranje i u formularu za prijavu se opredelite za uslugu dostave robe.

Po popunjavanju zahteva za otvaranje kartice, nije potrebna dalja registracija za dostavu. U roku od 24h ćete na e-mail adresu navedenu u formularu dobiti podatke za pristupanje našem online portalu za poručivanje robe. Generičku lozinku koja će Vam stići možete zameniti prilikom prvog logovanja. 

Iskoristite uslugu dostave robe fizičkim licima
dostava robe fizičkim licima
registracija za postojeće kupce
Uslov za popunjavanje prijave za dostavu robe je da posedujete METRO Friends karticu.
Prijavite se ovde
dostava robe fizičkim licima
registracija za nove kupce
Ukoliko još uvek nemate METRO Friends karticu ovde je možete popuniti prijavu i odmah se registrovati za dostavu.
Prijavite se ovde
Informišite se o našim ponudama i uslugama
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
MEtro kartica
Još uvek nemate
Metro karticu?
Izdavanje kartice je
jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
METro katalog
Sve ponude
Na jednom mestu
Budite u toku sa
aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
Katalog