DOSTAVA ROBE

Dostava robe

DOSTAVA ROBE ZA PRAVNA LICA

Od METRO radnji do vrata vašeg objekta, magacina ili poslovnog prostora

kamion za dostavu robe

Isporuka robe se vrši 6 dana u nedelji - od ponedeljka do subote, prema definisanim rutama, poštujući vremenske okvire prijema robe kod kupaca.

METRO pruža uslugu isporuke robe profesionalnim METRO kupcima, među kojima se nalaze hoteli, restorani, barovi, kantine, manji trgovinski objekti, pekare, kancelarije i druga pravna lica. Isporuku vršimo vozilima sa rashladom, prilagođenoj vrsti robe koju isporučujemo. Širok spektar vozila omogućava nam da se prilagodimo raznim uslovima i zahtevima istovarnog mesta poštujući sva saobraćajna ograničenja. O uslovima i ostalim detaljima u vezi sa isporukom robe možete se raspitati kod šefa dostavne platforme najbližeg METRO distributivnog centra. 

Hladni lanac

Mi poštujemo održavanje hladnog lanca tokom faze prevoza robe o čemu svedoči i IFS sertifikat. METRO je sertifikovan prema IFS standardu koji predstavlja najviši međunarodni standard hrane za veleprodajne objekte. Sertifikacijom prema ovom standardu METRO Srbija garantuje kvalitet i bezbednost hrane kroz celokupan lanac prodaje, pružajući svojim kupcima dodatnu sigurnost i pouzdanost.
Saznajte više o hladnom lancu

Važno obaveštenje za fizička lica odnosno Metro prijatelje

Poručivanje i dostava robe će biti dostupni do 14. januara 2022. godine, za prethodno registrovane kupce. Nažalost, usled izazova u logistici i lancima snabdevanja koji uzrokuju prepreke u radu, trenutno nismo u mogućnosti da u budućnosti garantujemo uslugu dostave fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou, što je naš standard u svim oblastima poslovanja. 

Ovom prilikom vam se zahvaljujemo na interesovanju za dostavu robe i pozivamo vas da posetite neki od naših Distributivnih centara, u kojima možete pronaći 25.000 proizvoda i uživati u bezbednoj i komfornoj kupovini. 

Na našem sajtu možete i dalje podneti zahtev za otvaranje METRO Friends kartice, koju možete preuzeti u naznačenom distributivnom centru i odmah uživati u kupovati! 

Informišite se o našim ponudama i uslugama
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
MEtro kartica
Još uvek nemate
Metro karticu?
Izdavanje kartice je
jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
AT nove metro kartice
METro katalog
Sve ponude
Na jednom mestu
Budite u toku sa
aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
Action teaser novi katalozi