METRO - HORECA PARTNER

METRO Cash&Carry u Srbiji posluje već 15 godina, tokom kojih smo uvek nastojali da budemo pouzdan partner našim kupcima. Svesni uticaja koji je pandemija virusa COVID-19 ostavila na HoReCa sektor, koji se poslednjih nekoliko meseci našao u posebno teškoj situaciji, verujemo da su podrška i partnerska saradnja bitniji nego ikada pre. U nameri da pomognemo bržem oporavku pokrenuli smo projekat podrške restoranima i hotelskim restoranima, pod nazivom "METRO - HoReCa partner". Inicijativa je zasnovana na ideji sinergije METRO kupaca, gde se krajnjim kupcima omogućava dobijanje vrednosnih vaučera koje potom mogu iskoristiti u izabranim restoranima. Na taj način oni umanjuju svoj konačan račun u restoranu, dok restorani mogu iskoristiti iste vaučere za popuste pri svojoj sledećoj kupovini u METRO-u.

Ko može dobiti vaučer?

Vaučer može dobiti svako fizičko lice koje poseduje METRO Friends karticu ili karticu za jednokratnu kupovinu, nakon obavljene kupovine u nekom od METRO prodajnih objekata, u periodu od DD.MM.YYYY do DD.MM.YYYY.

 

Koji su uslovi za dobijanje vaučera?

  • Da bi kupac stekao pravo na vaučer, potrebno je da obavi kupovinu u iznosu od 7.000,00 rsd ili više. Za jednu kupovinu izdaje se samo jedan vaučer (nije moguće dobiti dva vaučera za kupovinu veću od 14.000,00 rsd), dok se za kupovine manje od 7.000,00 rsd vaučeri ne izdaju.
  • Vaučer se izdaje bez obzira na odabran način plaćanja (gotovina, kartice ili čekovi građana).
  • Kupci koji obave online kupovinu, u periodu u kom je moguće ostvariti pravo na vaučer, svoj vaučer dobijaju na kućnu adresu, prilikom dostave robe.

Gde i na koji način je moguće iskoristiti vaučer?

Vaučer se može iskoristiti isključivo u nekom od restorana koji se nalaze na spisku METRO HoReCa partnera, tako što se predajom vaučera u odabranom restoranu račun umanjuje za njegov iznos. Vaučer se može iskoristiti u odabranom restoranu prilikom plaćanja računa većih od 3.000,00 rsd.

 

 

Koja je vrednost vaučera?

Vrednost vaučera iznosi 700,00 rsd.

 

Do kada je moguće iskoristiti vaučer?

Vaučer je moguće iskoristiti do DD.MM.YYY. Nakon tog perioda, vaučer neće biti validan.

 

Da li je moguća zamena vaučera za proizvode?

Kupac ne može zameniti vaučer za proizvod u njegovoj vrednosti. Vaučere je moguće iskoristiti samo u odabranim ugostiteljskim objektima. Ukoliko ne želi, kupac nije u obavezi da iskoristi dobijeni vaučer.

 

Da li se vaučer može pokloniti nekome?

Ukoliko kupac, koji je stekao pravo na vaučer, želi da svoj vaučer pokloni nekome, to može uraditi. Vaučer može iskoristiti drugo fizičko lice prilikom posete odabranom ugostiteljskom objektu.

RESTORANi u kojima je moguće iskoristiti vaučer

Vaučer je moguće iskoristiti samo u ugostiteljskim objektima koji su partneri inicijative "METRO - HoReCa partner". Spisak restorana možete pogledati izborom željenog grada.

RESTORANI U KOJIMA JE MOGUĆE ISKORISTITI VAUČER

 

Vaučer je moguće iskoristiti samo u ugostiteljskim objektima koji su partneri inicijative "METRO - HoReCa partner". Spisak restorana možete pogledati izborom željenog grada.

 

Beograd

Požarevac

Šabac

Novi Sad

Kragujevac

Palić

Niš 

 

Inicijativu podržali
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
METRO FRIENDS KARTICA
još uvek nematemetro karticu?
Registrujte se onlinejednostavno i brzo!
Saznajte više
DOSTAVA ROBE ZA FIZIČKA LICA
od metroado vaših vrata
Kupovinaiz udobnosti Vašeg doma!
Saznajte više