Povlačenje proizvoda ARO Kukuruzno brašno 500g

METRO Cash & Carry Srbija, kao vodeći veleprodavac, bezbednost namirnica i zdravlje potrošača smatra apsolutnim prioritetom poslovanja već više od 15 godina. Upravo u cilju zaštite potrošača, zbog neusaglašenosti proizvoda povlačimo iz prodaje artikal dobavljača The Fun&Fit Company d.o.o.: 55012 ARO Kukuruzno brašno 500g, rok trajanja 23.10.2023., lot 23023T.

 

Navedeni proizvod je povučen iz prodajnih objekata METRO Cash & Carry Srbija zbog povećanog sadržaja biljnih alkaloida. Iako je procenom rizika utvrđeno da ne postoji rizik za konzumente povezan sa uobičajenim dnevnim unosom i dugoročnom potrošnjom ovog proizvoda, Odeljenje kontrole kvaliteta je odlučilo da u skladu sa najvišim standardima bezbednosti i kvaliteta proizvoda, izvrši opoziv istog sa tržišta.

 

Ukoliko imate pomenuti proizvod, molimo vas da isti vratite u distributivni centar u kojem je kupljen, a mi ćemo vam izdati bon račun ili vratiti novac.

 

METRO Cash & Carry Srbija neprestano vrši redovne i zakonom propisane procese kontrole i bezbednosti proizvoda, a kako bi uvek odgovorno brinula i garantovala standarde kvaliteta i bezebdnosti koji potrošači očekuju i zaslužuju.

Kontakt
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd; Tel/fax 0800 222 022; Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću:
e-mail: info@metro.rs