KAKO UMANJITI TROŠKOVE RESTORANA
Vođenje restorana može biti skup posao. Nije neuobičajeno da ugostitelji previde dodatne troškove u svom sistemu, koji često lako mogu da se izbegnu. Bilo da tek treba da otvorite svoj restoran ili ga već vodite, ovo je tekst za vas. Ovde ćete naučiti kako da smanjite svoje operativne troškove, uštedite novac i uvećate svoj profit bez umanjivanja iskustva koje pružate vašim gostima.
ŠTA ĆE BITI OBRAĐENO U OVOM ČLANKU
Kako smanjiti troškove za hranuPovratak na sadržaj
1. UŠTEDA NA TROŠKOVIMA ZA HRANU
Saveti za smanjenje troškova za osoblje u restoranimaPovratak na sadržaj
2. UŠTEDA NA TROŠKOVIMA RADA
Kako smanjiti operativne troškovePovratak na sadržaj
3. STRATEGIJE ZA UŠTEDU NA DRUGIM OPERATIVNIM TROŠKOVIMA
Timski rad je recept za uspehPovratak na sadržaj
4. FOKUS NA TIMSKI RAD
Često postavljana pitanjaPovratak na sadržaj
5. faq - KAKO SMANJITI TROŠKOVE U RESTORANU
Da, redovno praćenje stanja vam pomaže da pratite koliko je sastojaka potrebno u budućnosti. Ovo osigurava da manje namirnica i sastojaka ostane neupotrebljeno i da ih je potrebno baciti.
Da, osim što je ekološka, sezonska hrana u ponudi takođe može da vam uštedi novac. Ovde se može uštedeti na troškovima transporta.
Da, što se vaš tim bolje razume i što su bolje usklađeni, to brže i lakše gosti mogu da budu usluženi. Ovo takođe može da dovede do toga da vam je potreban manji broj zaposlenih.