Horeca centar

Ibarski put 20, Beograd

horeca centar

 Centar za obuku profesionalaca i organizaciju događaja

METRO je 2012. godine osnovao HoReCa Centar kao podršku biznisu i sa ciljem da inspiriše ugostitelje, kao i sve one koje zanima kulinarstvo. METRO HoReCa centar predstavlja jedinstven i najsavremeniji centar za organizaciju događaja i obuku profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva, u Srbiji i regionu. HoReCa centar je mesto gde se profesionalnost, savremenost i gastronomija susreću u savršenoj ravnoteži.

 

Centar je opremljen prema najvišim svetskim standardima bezbednosti i prema HACCP sistemu poslovanja. U svom sastavu poseduje prostor od 520 m2, u okviru kog su na raspolaganju: mobilne i fiksne kuhinje, koje su po uzoru na hotelske opremljene savremenim kuhinjskim aparatima, restoran sa barom i vinski podrum bogat različitim vinima vrhunskog kvaliteta.
 
Sala za sastanke i prostorija za press konferencije takođe su deo Centra, u sklopu kojeg se nalazi i prostran parking. 

 

Multimedijalna oprema i tehničke karakteristike Centra pružaju mogućnost za organizaciju i najzahtevnijih treninga, prezentacija i skupova vezanih za gastronomiju.
 
Ipak, HoReCa centar nije samo mesto za profesionalce, već otvara vrata i svim ljubiteljima dobrog zalogaja, koji žele da nauče nešto novo iz oblasti kulinarstva. 

 

PROFESIONALNI TIM I USLUGE

Tim vrhunskih profesionalaca koji rukovodi i upravlja HoReCa centrom posvećen je unapređivanju gastronomske scene u Srbiji, kroz različite formate podrške postojećem ugostiteljstvu, ali i donošenjem najnovijih trendova na tržište, angažovanjem stranih predavača i svetski priznatih kuvara. Tim HoReCa centra pruža usluge realizacije različitih treninga i edukativnih radionica, ali i mogućnost samostalne organizacije događaja, uz uslugu iznajmljivanja prostora.

Treninzi za profesionalce

Treninzi za profesionalce

Upoznajte se sa najsavremenijim tehnikama u pripremi jela domaće i internacionalne kuhinje.

 

Saznajte više

Radionice

Radionice & Team building

Mogućnost samostalne i organizacije edukacija i team bulidinga uz podršku profesionalaca.

 

Saznajte više

Horeca centar

Ostale usluge

Pogledajte zašto je HoReCa centar najbolji izbor za organizaciju različitih događaja i aktivnosti.

 

Saznajte više

metro horeca akademija

METRO HoReCa Akademija ima za cilj unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih objekata. Naše interaktivne obuke na osnovnom i naprednom nivou polaznicima pružaju teorijska znanja i praktične veštine koje je za kratak vremenski period moguće implementirati u HoReCa poslovanje. Dodatna motivacija tokom pohađanja naših obuka jeste razmena profesionalnih iskustava. Naši instruktori i predavači su profesionalci iz različitih oblasti usko vezanih za temu obuke i njihova znanja i iskustva su različita, ali se njihova ljubav, strast i posvećenost profesiji objedinjuju u prijatnoj atmosferi van dinamične svakodnevice našeg posla.

Očekujemo Vas sa nizom interesantnih profesionalnih tema i obuka.

Iskoristite prednosti HoReCa centra
horeca centar
Kontaktirajte tim horeca centra
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja!  
Kontaktirajte nas
Kontakt
specijalizovani katalog
ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
METRO katalozi