Online metro platforma

METRO se obavezuje da će vam isporučiti sve poručene artikle koje u trenutku obrade vaše porudžbine ima na zalihama. Ukoliko ne budemo imali uopšte ili ne budemo imali dovoljnu količinu poručenih artikala na zalihama, zadržavamo pravo da vas kontaktiramo radi ponude zamenskog artikla ili otkazivanja isporuke poručenog proizvoda kojim ne raspolažemo za isporuku u datom trenutku. 
Prodajne cene su okvirne cene koje prikazuju koliko vaša porudžbina može koštati prilikom isporuke i kupovine poručenih artikala. 

 

  • Ukoliko u trenutku obrade vaše porudžbine ne budemo imali na zalihama artikal koji ste poručili po oglašenoj ceni, a prihvatite isporuku istog artikla drugog dobavljača ili zamenski artikal, prikazana cena vaše korpe u trenutku poručivanja i konačna prodajna cena isporučenih artikala, iskazana na računu, mogu da se razlikuju.  Odstupanja u ceni su moguća i za težinske artikle  poput suhomesnatih proizvoda, sireva, voća i povrća za koje se konačna prodajna cena obračunava i naplaćuje po težini, a ne komadu. Npr. cena prikazana za određeni  težinski artikal može biti prikazana za 500gr, a dostavićemo odabrani  artikal koji može minimalno odstupati po težini, u kom slučaju će konačna prodajna cena biti obračunata po tačnoj težini artikla koji vam je dostavljen. Ukoliko poručite artikle koji su na akciji,  postoji mogućnost odstupanja u ceni akcijskih artikala ukoliko je vreme isporuke nakon isteka akcije.
  • Ako je  konačna prodajna cena za neki od artikala viša od  cene iz vaše korpe prilikom poručivanja, artikal možete da nam vratite. Osim ukoliko se ne radi o gore navedenim slučajevima. 

 

NAPOMENA: METRO nastoji da sve podatke/informacije o proizvodima objavljene na internet sajtu održava tačnim i ažurnim. Međutim, METRO ne može garantovati tačnost, potpunost i pravovremenost ovh podataka u svakom momentu. Mogu se pojaviti razlike između podataka prikazanih na internet sajtu i onih prikazanih na deklaracijama proivoda iz tehničkih ili drugih operativnih razloga, za šta METRO neće snositi bilo kakvu odgovornost niti posledice, direktne ili indirektne. U slučaju eventualnih odstupanja između podataka o proizvodima i na internet  sajtu i podataka na deklaraciji, merodavne su informacije na deklaraciji proizvoda. Ukoliko primetite bilo kakve nepravilnosti molimo Vas da nas o tome obavestite putem mejla reklamacije.online@metro.rs.

 

Moguće je da fotografije sa internet sajta ne odgovaraju u svakom trenutku i u potpunosti stvarnom izgledu proizvoda, iz tehničkih i drugih operativnih razloga (kao što su npr. dostavljanje od dobavljača ili ovlašćeno pribavljanje od trećih lica). Fotografije su ilustrativne prirode.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa korišćenjem  online  platforme  možete nas kontaktirati: 011/3777 – 331 ili 011/3777 - 407 radnim danima od 08:00 -16:00
Za reklamacije vam je dostupan naš Call centar 0800/222 - 022