METRO OBEZBEĐUJE KVALITET I SIGURNOST SVIH PROIZVODA
METRO posluje rukovodeći se najvišim međunarodnim standardima kao što su IFS (International food standard), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) i Codex Alimentarius.
Sarađujemo sa sertifikovanim dobavljačima, kako bismo našim kupcima ponudili veliki izbor kvalitetnih proizvoda, koji zadovoljavaju njihove potrebe i očekivanja.
Postavili smo vrlo jasna i precizna pravila u cilju garantovane kupovine najkvalitetnijih proizvoda:
- Mi kreiramo uslove kvaliteta u našim prodajnim objektima, kako bismo osigurali kvalitet svih proizvoda dok su u našim radnjama.
- Pri izboru dobavljača, rukovodimo se isključivo zadovoljenjem traženih visokih kvaliteta proizvoda, koji su precizno definisani sa svakim od naših dobavljača.
Da bismo garantovali konstantnu kontrolu kvaliteta, polazimo od sledećih uslova:
- Svakog dana kontrolišemo svaku isporuku naših dobavljača.
- Kontrolišemo datum isteka roka trajanja proizvoda.
- Imamo jasnu i strogu proceduru higijensko-sanitarnih uslova, dezinfekcije i deratizacije.
- Konstantno se kontroliše temperatura prodajnog i sladišnog prostora.
- Ovlašćene laboratorije i stručnjaci kontrolišu merne aparate.
KONTROLA KVALITETA JE NA PRVOM MESTU
Mi smo prvi veleprodajni lanac na domaćem tržištu sertifikovan prema IFS međunarodnom standardu za upravljanje kvalitetom.
Od 2010. godine METRO poseduje IFS sertifikat, međunarodni standard za upravljanje kvalitetom. Prateći svetske trendove stalno radimo na usavršavanju procesa kako bi kupcima pružili najbolji kvalitet uz najbolju cenu proizvoda. U METRO distributivnim centrima kupuju profesionalni kupci koji traže samo najbolje. Upravo iz tog razloga moramo uvek da budemo korak ispred kada je u pitanju kvalitet.
METRO 12. put uspešno sertifikovan po najvišim standardima kvaliteta.
Kultura bezbednosti hrane
U radnom okruženju na nas utiče grupa sa kojom se identifikujemo, uključujući odeljenje, saradnike, ulogu i položaj, sigurnost posla, formalni i neformalni autoritet i sopstvene navike i svest oko posla koji radimo.Naš zajednički cilj jeste da osnažimo sve kolege koji pokreću pozitivne promene kako bi naše proizvode učinili što kvalitetnijim i zdravstveno bezbednijim.
Kultura bezbednosti hrane
Prednosti za naše poslovanje