mobilna aplikacija - vaš digitalni asistent u kupovini

Otkrijte novo iskustvo kupovine. Preuzmite METRO Companion mobilnu aplikaciju.

mobilna aplikacija
Mogućnosti i opcije

istražite asortiman i pripremite se za kupovinu

METRO Companion mobilna aplikacija čini iskustvo kupovine i poručivanja lakšim za vas. Lako pretražite asortiman i saznajte više o proizvodima. Mogućnost da pogledate aktuelne ponude, proverite cene i dostupnost proizvoda, pogledate svoj prethodne račune ili napravite listu za kupovinu, samo su neke od pogodnosti korišćenja METRO Companion mobilne aplikacije.

opcije u aplikaciji

  

Provera cene proizvoda

Skenirajte proizvod i proverite cenu i dostupnost proizvoda.

 

Digitalna kartica

Uz METRO Companion mobilnu aplikaciju uvek ćete imati vašu METRO karticu na vašem mobilnom telefonu. Na ovaj način vašu fizičku karticu više nećete morati da nosite sa sobom.


Vaša lista za kupovinu

METRO Companion mobilna aplikacija nudi mogućnost pravljenja liste za kupovinu. Dodajte proizvode koje želite na vašu listu za kupovinu i koristite je kao podsetnik.


Pretražite asortiman

Uštedite vreme da pronađete određeni proizvod. U METRO Companion mobilnoj aplikaciji lako možete da pronađete proizvod koji vam je potreban i proverite cenu i dostupnost. 


Pogledajte ponude

Pogledajte aktuelne ponude i pronađite sve što vam je potrebno. Budite uvek u toku sa aktuelnim ponudama.

Pogodnosti METRO mobilne aplikacije
pretraga asortimana u aplikaciji

Pronađite ponude brže

Pronađite ponude brzo i lako! Aplikacija će biti vaš najbolji asistent u kupovini. Lako rukovanje vam omogućava da brzo pronađete određeni proizvod ili pretražite neku kategoriju.

kamion

Poručivanje za dostavne kupce

Lako napravite porudžbinu za dostavu. Ako ste dostavni kupac, sada možete da poručujete i preko METRO Companion mobilne aplikacije. Odaberite proizvode u aplikaciji i odmah sastavite poružbinu za dostavu na vašu lokaciju.

digitalna metro kartica

Upravljajte sa više kartica u isto vreme

Imate više od jedne METRO kartice? Lako upravljajte svojim karticama u METRO Companion mobilnoj aplikaciji. Na ovaj način ćete lako pratiti svoje prethodne račune i porudžbine za svaku od kartica.

Digitalni računi

U svakom trenutku možete pogledati svoje prethodne račune. Na ovaj način uvek možete imati uvid bez napornog traženja u gomili papira. Dodatno, imate opciju da podelite svoje račune sa drugim osobama.

kolica

Skenirajte proizvode i saznajte više

Da li imate pitanja u vezi sa nutritivnim vrednostima prehrambenih proizvoda ili tehničkim karakteristikama neprehrambenih proizvoda? Možete da skenirate barkod proizvoda i saznate sve potrebne informacije.

Preuzmite METRO mobilnu aplikaciju
Preuzmite metro aplikaciju za vaš iphone ili android mobilni telefon.
Preuzmite aplikaciju jednostavno i besplatno.
Preuzmite iOS aplikaciju Preuzmite Android aplikaciju
Pronađite odgovore na česta pitanja

Najčešće postavljena pitanja

možete nas kontaktirati sa dodatnim pitanjima
Kontaktirajte nas