METRO SRBIJA MEĐU NAJZNAČAJNIJIM DONATORIMA HRANE

priznanje
 

Na ovogodišnjem CSR Forumu, u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), kompanija METRO Cash & Carry Srbija prepoznata je kao jedna od najvećih kompanija-donatora hrane u 2020. godini.

 

Od početka pandemije bilo je jasno da će najugroženije grupe građana biti u dodatno otežanoj situaciji i da će im pomoć i podrška biti potrebniji nego ikada pre. Zbog toga je METRO prepoznao svoju dužnost da, kao deo zajednice u kojoj postoji i radi više od 15 godina, doprinese poboljšanju situacije, pre svega kroz donacije hrane i higijenskih sredstava socijalnim i zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

 

CSR Forum nagradio je 19 kompanija koje su pokazale posvećenost kontinuiranom doniranju hrane za najugroženije stanovništvo, čime je dat doprinos borbi protiv siromaštva i ostvarivanju Ciljeva održivog razvoja. 

 

METRO Srbija kao i do sada planira da odgovori na izazove sa kojima se kao pojedinci i društvo suočavamo, i da uz nesebičnu pomoć svojih zaposlenih i podršku naših kupaca nastavimo da budemo partner i oslonac zajednici koja nas okružuje.

Kontakt

Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću, e-mail: info@metro.rs  
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd
Tel/fax: 0800 222 022