NOVE „JUTRO“ RADNJE ŠIROM SRBIJE

Nakon otvaranja prvih ambasador radnji u okviru METRO trgovačke franšize, u toku septembra meseca otvoreno još čak sedam "Jutro" objekata širom Srbije.

Jutro hero b

U partnerstvu sa svojim profesionalnim kupcima-trgovcima METRO je tokom prethodnog meseca otvorio četiri radnje u Beogradu (u Zemunu, na Vračaru, na Karaburmi i na Bogosloviji), dve u Leskovcu i jednu u Ćupriji.

„Jutro“ franšizu odlikuje pravi partnerski proces u kojem pri transformaciji samostalnog trgovačkog objekta, METRO vlasnicima radnji pruža podršku u zameni i nabavci nove opreme, brendiranju,
kao i kroz savete koji se odnose na unapređenje asortimana, usluge, ali i poslovanja uopšte.

„METRO je pokrenuo „Jutro“ franšizu jer prepoznaje potrebu da se malim, nezavisnim, trgovcima u Srbiji pomogne ne samo da opstanu na tržištu, već i da zaista ispune svoj pun potencijal, koji nije mali kada se pažljivije pogleda doprinos domaćoj ekonomiji. Postoje i dublji razlozi zašto su samostalne trgovine bitan faktor srpske privrede i oni postaju očigledni kada shvatimo stanje na terenu. U većini slučajeva van gušće naseljenih centara, sem malih, nezavisnih, trgovačkih objekata - lokalne zajednice nemaju druge opcije za snabdevanje neophodnim namirnicama za svakodnevni život. Briga o samostalnim trgovcima je zapravo briga o razvoju poslovanja i unapređenju usluge“, izjavio je Dušan Čolović, Direktor prodaje i operacija u kompaniji METRO Cash & Carry Srbija.

Vlasnici radnji su izuzetno zadovoljni izvedenim radovima i investicijama, ali da je „Jutro“ franšiza potrebno osveženje na tržištu, potvrđuju pre svega njeni redovni kupci.

METRO Srbija u novu poslovnu godinu ulazi sa devet radnji u novoj franšizi, sa ciljem da “Jutro” osvane na još nekoliko desetina lokacija u našoj zemlji, u narednih 12 meseci!

Kontakt
Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd; Tel/fax 0800 222 022; Korporativne komunikacije i odnosi sa javnošću:
e-mail: info@metro.rs