Meso

Bogata ponuda svežeg mesa predstavlja deo širokog asortimana koji se svakog dana može naći u METRO distributivnim centrima. Visoko kvalitetno, zdravo i raznovrsno meso dolazi od pažljivo odabranih domaćih i inostranih klanica koje strogo kontrolišu ovlašćene sertifikovane organizacije.
Sveže meso je deo svakodnevne ishrane u našim domaćinstvima i ugostiteljskim objektima, zbog čega se METRO trudi da u svojim distributivnim centrima ponudi najraznovrsnije vrste mesa, kao što su junetina, svinjetina, teletina, piletina, ćuretina, pačetina, jagnjetina, meso divljači i druge vrste mesa. Pored standardne ponude, trudimo se da zadovoljimo i potrebe gastronoma istančanog ukusa.

Meso

crveno meso

Zbog svog ukusa i različitih mogućnosti pripreme, crveno meso je veoma zastupljeno na trpezama i menijima ugostiteljskih objekata, a METRO je za sve ljubitelje ove vrste mesa pripremio bogatu ponudu. Posetite naše distributivne centre i pronađite uvek sveže meso različitih vrsta i porekla.

Pogledajte kompletnu ponudu

meso živine

Najzastupljenija vrsta mesa u ljudskoj ishrani, prisutna je vekovima u kuhinjama širom sveta. Sočno i ukusno meso, kao brza i jednostavna kulinarska obrada čine ga jednim od najčešćih izbora potrošača. U METRO distributivnim centrima možete pronaći širok asortiman svežeg i smrznutog mesa živine.

Pogledajte kompletnu ponudu

Meso divljači

Izuzetno mali udeo masnoće i intenzivan ukus čini ovo meso pravom poslasticom za sve gurmane. Meso srne, jelena, kunića, prepelice i fazana samo su deo naše široke ponude mesa divljači.

Pogledajte kompletnu ponudu

GARANTUJEMO KVALITET NAŠEG MESA

Svakodnevno dobijamo isporuke mesa od naših sertifikovanih dobavljača iz celog sveta. Da to podržimo, posvećujemo veliki deo našeg vremena i energije kontroli i obezbeđivanju kvaliteta našeg mesa, prilikom transporta kao i u radnjama: od farmera, preko radnje, do vas. 

Premium
Transportni sistemi
group
Strogo kontrolisano
Skladištenje u radnjama
Rigorozan sistem
Interne kontrole
Zdravstveno ispravni
Proizvodi

Naša priprema mesa

Kao METRO gastro kupac, možete iskoristiti niz personalizovanih ponuda i usluga vezanih za mesne proizvode, a koje neprestano usklađujemo i unapređujemo u skladu sa Vašim svakodnevnim potrebama. Korišćenjem naših usluga obezbeđujete sebi više vremena za stvari koje su Vama najbitnije.

Kontaktirajte nas za više informacija

Usluga profesionalnog sečenja

Ukoliko ste HoReCa kupac, sigurno ćete imati koristi od ove usluge: u METRO-u možete naručiti specijalne vrste i komade mesa, sečene baš onako kako je potrebno da bi se uklopile u Vaš meni.

Dostupnost i pakovanje po meri

Uvek se možete osloniti na nas kada je u pitanju dostupnost željenog proizvoda od svežeg ili smrznutog mesa. Kao dodatni benefit, naše proizvode možete nabaviti u prilagođenim pakovanjima, u skladu sa svojim potrebama.

Začinjavanje i mariniranje

Kako bismo Vam olakšali pripremu hrane, naši mesari začinjavaju i mariniraju meso prema Vašim uputstvima, po želji Vašeg kuvara i ukusu Vaših kupaca.

Da li ste probali METRO robne marke?

Visok kvalitet proizvoda, testiranih i odobrenih od strane profesionalaca, sertifikovani proizvođači, praktična i savremeno dizajnirana ambalaža, i uvek atraktivne cene - izbor su svakoga ko želi najbolje i razlog zašto je METRO pravi izbor kupaca!

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
specijalizovani katalozi
ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan vašim potrebama!  
Saznajte više
meso katalog22
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa najnovijim ponudama!  
Pogledajte sve kataloge
Action teaser novi katalozi